Steaua - FC Basel 4-2! "Roş-albaştrii" au făcut spectacol

Steaua - FC Basel 4-2! "Roş-albaştrii" au făcut spectacol

"Roş-albaştrii" au dat de pământ cu campioana Elveţiei, în al doilea meci amical al verii. Atacanţii Rusescu, Adi Rocha, Florin Costea şi Nikolici au marcat în poarta echipei care a făcut senzaţie în ultima ediţie a Ligii Campionilor. Deşi nu i-a avut la dispoziţie pe cei şapte internaţionali, Steaua a evoluat pe alocuri încântător.

Steaua a început partida cu "ceasornicarii" în următoarea formulă: Stanca - Dumitraş, Martinovici, L. Filip, Pârvulescu - Pintilii - Năstăsie, T. Bălan, Rusescu, Fl. Costea - Rocha. Steliştii au făcut o primă repriză foarte bună în faţa unei echipe puternice, din care fac parte, printre alţii, internaţionalii elveţieni Streler şi Alexander Frei.

MINUTUL 17: Echipa lui Laurenţiu Reghecampf are un start fulminant de joc. Raul Rusescu a deschis scorul, dintr-o pasă de la Dumitraş. MINUTUL 19: Brazilianul Adi Rocha a marcat primul său gol în tricoul "roş-albaştrilor", după o pasă primită de la Năstăsie.

"Renegatul" Florin Costea este titular, surprinzător, în echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf. Ex-craioveanul a ratat câteva şanse bune în startul jocului.

Ne puteți urmări și pe Google News

MINUTUL 26: Elveţienii au revenit repede în joc prin golul lui Salah. Laurenţiu Reghecampf i-a introdus după pauză pe Mihai Costea, Nikolici şi Lupu. MINUTUL 47: Florin Costea s-a revanşat, înscriind din apropiere, pe sub portar. Steaua joacă foarte bine şi în partea a doua şi continuă să se joace cu ocaziile. "Reghe" riscă în ultima parte cu portarul Ciuculescu, un junior.

MINUTUL 64: Nikolici a mărit diferenţa, fructificând o pasă de la Rusescu.

"Reghe" mai bagă încă doi juniori pe final de meci: pe I. Roşu şi Cr. Puşcaş.  Steaua joacă mult mai bine decât în primul amical, cel cu Torpedo Kutaisi, care s-a terminat la egalitate, 1-1.

MINUTUL 83: Elveţienii l-au învins pe tânărul Ciuculescu dintr-un penalty acordat după un henţ în careu comis de Pârvulecu. Până să încaseze acest gol, Ciuculescu a avut două intervenţii bune. Deşi au dominat finalul, jucătorii dela Basel n-au mai reuşit nimic până a final.