Incredibil: Gigi spune că-l ţine trei ani pe "Reghe"!

Incredibil: Gigi spune că-l ţine trei ani pe "Reghe"!

Patronul Stelei a susţinut ieri că ţine cu dinţii de tehnicianul pe care tocmai l-a adus. Fostul oier s-a dat iarăşi în stambă.

Gigi Becali, cel mai prolific "malaxor" de antrenori din România, s-a declarat ieri vrăjit de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf, ultimul angajat să-i pună în practică ideile "tehnico-tactice". "Reghecampf face nişte antrenamente extraordinare. Îi fac contract pe trei ani, cu clauză de reziliere de trei milioane de euro, dacă pleacă. Am răbdare cu el, fiindcă face disciplină la echipă. La toţi antrenorii le-am impus să facă disciplină, dar nu au reuşit. Are nişte idei foarte logice, îmi place cum gândeşte, e ceva special. Sunt convins că îl vând şi pe el, cine îl vrea, va scoate trei milioane de euro. Îmi e frică să nu-l pierd", a declarat ieri, cu emfază, Gigi Becali. Cât îl va ţine dragostea pentru noul tehnician rămâne de văzut.

Patronul "roş-albaştrilor" şi-a continuat discursul săptămânal devenit atât de previzibil cu un atac suburban la adresa adepţilor cultului religios "Martorii lui Iehova". Ţinta fostului oier a fost Neluţu Sabău, noul antrenor al rivalei Rapid, care este "martor". "Campionatul viitor se dă între noi, CFR, care s-a întărit, şi Vaslui. Dinamo nu poate să fie. Rapid nu are cum, că e Iehova acolo. Te bagă mai în groapă. Buf! Iehova retrogradat! Să nu spere cu Iehova nimic. Te duce numai la pierzanie. Şi la fotbal, şi la viaţă. Te păcăleşte, Hahaha, vino încoace că e bine!, dar martorii lui Iehova sunt satanişti! E posibil să se întărească şi Dinamo, dar Iehova poate să-l ia şi pe Messi, tot în jos se duce Rapidul", a elucubrat, în stilul său inconfundabil, circarul şef din România. Gigi a mai anunţat ieri că brazilianul Wesley nu-l mai interesează. Nici acest lucru nu este o surpriză şi, foarte probabil, în viitoarea pauză competiţională îl va căuta din nou pe starul Vasluiului. Sau se va lăuda că va investi în alt vârf "de milioane". 3 milioane de euro este clauza de reziliere pentru Laurenţiu Reghecampf Citiţi şi:

  • Reghe: "Nu mă răzbun". Gigi i-a dat afară omul de încredere

Ne puteți urmări și pe Google News