13 răniţi în două accidente grave pe DN1 şi DN1D

13 răniţi în două accidente grave pe DN1 şi DN1D

12 persoane au fost rănite, în această dimineaţă, pe DN1D, în zona localităţii Jilavele din judeţul Ialomiţa. Printre victime se află şi trei copii.

Din primele informaţii, accidentul s-a produs după ce şoferul unui microbuz a adormit la volan. Autoturismul s-a răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului. În microbuz se aflau 17 persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, Iulia Fecioru, în microbuzul care circula pe ruta Cluj-Braşov- Mangalia se aflau 15 călători din judeţele Cluj, Braşov şi Prahova, cu vârste cuprinse între 8 şi 65 de ani, plus doi şoferi.

La locul incidentului au ajuns mai multe ambulanţe care au transportat majoritatea răniţilor la Spitalul din Urziceni. O femeie care avea leziuni mai grave a fost transportată cu un elicopter SMURD la Bucureşti, anunţă Radio România Actualităţi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Coliziune frontală pe DN1

Şi, tot în această dimineaţă, de această dată pe DN1, în jurul orei 8.10, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. Poliţia rutieră anunţa că, la ora 8.30, traficul rutier pe ambele sensuri era restricţionat. Din primele informaţii, a fost vorba despre o coliziune frontală. Unul dintre şoferi a fost rănit şi a fost transportat la spital.