Juniorii români, beţivi de mici

Juniorii români, beţivi de mici

Zece componenţi ai naţionalei sub 19 ani au făcut prăpăd la recentul turneu de la Novi Sad. Antrenorul Stângă i-a acoperit.

Juniorii români îi calcă pe urme lui Adrian Mutu, dar nu la realizările fotbalistice, ci la ieşirile în decor. Zece componenţi ai naţionalei sub 19 ani a României au primit ieri sancţiuni dure, după ce Comitetul Executiv al FRF a analizat un raport depus de Mihail Marian, directorul tehnic naţional, după Turneul de Elită de la Novi Sad, încheiat - ce surpriză!- cu ratarea calificării. Astfel, Andrei Vaştag, Ionuţ Puţanu, Ştefan Popescu, Cristian Gavra, Laurenţiu Brănescu, Alin Dobrosavlevici şi Alexandru Ioniţă au fost suspendaţi timp de un an de la orice acţiune a loturilor naţionale, iar Andrei Manole, Cristian Iancu şi Alexandru Buzbuchi nu vor mai îmbrăca timp de şase luni tricoul tricolor. Cel mai grav este că antrenorul Ovidiu Stângă a tolerat şi a tăinuit derapajele comportamentale ale elevilor săi!

Mihai Marian a raportat că pe 27 mai, după jocul cu Germania, jucătorii Vaştag, Puţanu, Dobrosavlevici, Popescu şi Gavra au întârziat în oraş şi s-au întors la hotel în stare de ebrietate, iar a doua zi, Vaştag, Puţanu, Popescu, Gavra, Brănescu şi Ioniţă Alexandru au fost găsiţi consumând pizza şi bere într-un restaurant! N. Stanciu şi Cr. Iancu au chefuit în camera de hotel, murdărind tapetul. Paguba a fost de 50 de euro. Gafa de Gâgă a lui Stângă Ovidiu Stângă nu l-a putut folosi pe Raphael Stănescu contra Ungariei pentru că i-a dat delegatului Miodrag Belodedici o foaie pe care a uitat să-l treacă şi pe dinamovist! În raport se mai scrie că reprezentanţii UEFA le-au atras mereu atenţia românilor că lasă mizerie în vestiare şi pe terenul de antrenament. Portarul Alexandru Buzbuchi a făcut o criză de nervi, aruncând cu masa de masaj prin vestiar, până au fost opriţi de reprezentanţii UEFA! Ionuţ Puţanu şi-a ieşit şi el din fire la o masă, deoarece nu i s-a permis să mănânce cartofi prăjiţi! Antrenorului Ovidiu Stângă nu i se va mai prelungi contractul scandent în august, iar Mioderag Belodedici şi Romulus Chihaia, conducătorii delegaţiei, au primit avertisment.

Ne puteți urmări și pe Google News