Încă nu s-a retras, dar Trupa "Scorpions" se gândeşte deja să revină cu un concert la Cupa Mondială din Brazilia

Încă nu s-a retras, dar Trupa "Scorpions" se gândeşte deja să revină cu un concert la Cupa Mondială din Brazilia

Fanii trupei "Scorpions" au motiv de bucurie. Membrii formaţiei rock au anunţat că se gândesc la un concert de revenire la Cupa Mondială din Brazilia, eveniment care va avea loc în 2014.

"Am fost contactaţi pentru a cânta în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din 2014. Acest lucru nu este confirmat încă, însă nu cred că putem lăsa să ne scape astfel de oportunităţi", a declarat chitaristul Matthias Jabs.

"Nimeni nu a spus că după ce ne vom retrage din activitate nu vom mai urca niciodată pe scenă, pentru un singur spectacol, undeva în lume. Şi de ce nu la urma urmei? Dacă cineva ne vrea cu disperare, atunci OK, ne va avea. Se mai poate întâmpla să ne şi plictisim teribil de statul acasă şi să ne dăm telefoane şi să o punem de câteva concerte. Turneele intense, pe care le susţinem de decenii, se încheie însă la 15 decembrie" Formaţia Scorpions urmează să se retragă din activitate printr-un concert organizat în luna decembrie, în Germania.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sxdmw4tJJ1Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News