SENZAŢIONAL! Dezvăluirile Monicăi Gabor, fostă Columbeanu

SENZAŢIONAL! Dezvăluirile Monicăi Gabor, fostă Columbeanu

A fost sau n-a fost racolată de "vânătorii" lui Irinel Columbeanu? Era o copilă nevinovată sau o piţipoancă ce şi-a urmărit interesul? Ce-ar fi ajuns Monica Gabor fără banii miliardarului de la Izvorani?

Unii au zis că-i curvă proastă. Alţii, mai rău, că-i prostituată parvenită. Au fost voci ce au considerat-o victimă. Nu terminase liceul şi se plimba cu Rolls-ul. Participa la evenimente mondene, defila pe catwalk şi dădea interviuri. Era o fată frumoasă, înaltă, cu trăsături armonioase. Genul "slim", spun cârcotaşii. S-a măritat cu un miliardar cu mult mai în vârstă. Credea că-i pusese Dumnezeu mâna în cap. Bătrânelul a lăsat-o însărcinată şi a născut o fetiţă.

Familia lor părea ruptă din telenovele. N-a trecut mult şi ziarele de scandal au început să spună ba că ea, ba că el ar avea diverse aventuri. Ea cu şoferul sau cu un avocat, el filmat cu două curve în jacuzzi. Visul frumos s-a terminat. Miza a devenit copilul. Tomnatecul satir nu concepea ca fosta nevastă, pescuită de scouterii săi la Bacău, să-l lase mofluz. Femeiuşca şi-a găsit consolarea în America. Un chinez bogat o întreţine acum pe fosta doamnă Columbeanu. Monica Gabor. Zisă Lhamo!

Nu mai vrea în pielea goală!

Ne puteți urmări și pe Google News

S-au dus vremurile când era bronzată în februarie. Monica Gabor a venit la întâlnire albă ca brânza. Elegantă s-a aşezat picior peste picior în cafeneaua de la parterul blocului unde s-a mutat după ce Irinel a gonit-o de la Izvorani. Pe gambele suple câteva pişcături de ţânţari, sau ploşniţe, strică decorul.

În weekend a fost cu Irinuca la munte şi au cules melci. Când i-a adus-o fostul soţ, fetiţa striga după taică-său. "E normal. Vrea cu amândoi! Nu acceptă realitatea!", se apără topmodelul. Spera să obţină custodia: "I-am arătat judecătorului că am cu ce s-o întreţin. Am strâns banii în timp. Soţul mi-a luat toţi banii pe care a putut să-i ia. Da' mai am. Nu vorbesc despre banii din America, că nu vreau să-mi facă probleme fostul soţ! Acolo am un prieten care, din milă, mă ajută!".

Spune că onorariul ei era de 1.500 de euro pe prezentare: "Aveam şi câte cinci-şase în două-trei zile!". În ultima vreme nu mai defilează în chiloţi: "Vreau să fac afaceri. Am mai crescut... Mă simt confortabil că nu trebuie să mă mai dezbrac! Aş fi vrut un soţ care să-mi spună asta!".

Teoria conspiraţiei

Tabloidele i-au scotocit prin viaţă înainte şi după divorţ. Numele i-a fost asociat cu cel al proxenetului Dinu Damaschi, mort în puşcărie, sau Nuţu Cămătaru! Au poreclit-o "Scorpia de la Izvorani". Iese fum fără foc? "Cu siguranţă lucrurile nu s-au întâmplat cum s-a scris. S-a distorsionat adevărul. Ştiu de la redactorii şefi ai unor ziare că fostul meu soţ le aducea o fată care povestea lucruri ce nu s-au întâmplat! M-a afectat mult şi a fost unul din motivele pentru care am plecat în America", dezvăluie Monica "conspiraţia" discreditării sale.

Dar până şi maică-sa a bârfit-o cum că n-ar fi o mamă bună. Un film difuzat de miliardarul columbeanit demonstrează asta:"Am vorbit cu ea şi mi-a zis că a spus acele lucruri fără să se gândească la consecinţe. Nu-i plăcea America şi oamenii de acolo. Vroia acasă. S-a gândit că e mai bine să-l sperie pe «fostu'» că nu-i bine acolo. Regretă şi nu se uită în ochii mei!".

Îşi vântură celebrele picioare. Are 90-60-90? "Nici vorbă! Sunt mult mai slabă!". Misterul lui Mr. Pink Cine e misteriosul chinez samaritean, Mr. Pink!? De unde până unde numele Lhamo!? "Aşa-l cheamă! Lhamo e numele meu! Am câteva acte în acest sens! Lhamo înseamnă zeiţă în tibetană. Mai mult nu spun", nu vrea să spulbere misterul Monica Gabor. Cum s-au cunoscut? Coup-de-foudre? Doamna Lhamo se foieşte: "La el, da! În timp s-a hotărât să avem o relaţie!".

Îi dă bani chinezul? "M-a ajutat financiar de multe ori! Mr. Pink trimite bani şi familiei mele", recunoaşte Monica sursa bunăstării. Se iau, ori ba? "Am convenit să nu zicem nimic despre căsătorie, da' suntem o familie!", e secretoasă "prietena" omului cu nume de băutura energizantă.

"«Mr. Pink» e cunoscută şi la noi. Mă întreabă lumea pe Facebook unde o pot găsi... Până la sfârşitul anului se va găsi oriunde! În California se vinde în benzinării, cu trei-patru dolari, şi în cluburi - cu şapte-opt. Are Gingseng şi patru vitamine B! E ca un medicament, da' e şi afrodisiac! La noi va costa cam zece lei!", îi face reclamă chinezului. Desface o cutie. Un gust incert. Mr. Pink e ultima preocupare a Monicăi. Şi chinezul şi băutura! FOTO: OCTAVIAN COCOLOŞ "A fost un melanj ce m-a atras de el. Era galant! Ca iubita lui, s-a purtat extraordinar. Cu mama copilului, vedeţi..." Monica Gabor, ex-nevastă de miliardar

O fată de nota zece

Monica, când l-a cunoscut pe Irinel, avea numai note de zece! "Cel mai mult mi-au plăcut gramatica şi latina!", se laudă fata. Ţine la un test? "Sigur!". Care e supinul verbului "a bea"? Se scarpină după ureche, se uită pe pereţi şi dă din umeri. Nu ştie. Maxima latinească favorită! "Carpe Diem!". Să trăiască clipa!? Nu s-a ars odată?

Când era mică visa să fie învăţătoare sau doctoriţă. Ce a ajuns, se ştie. Multe fete au considerat-o un model de urmat. Ce le-ar spune? "Nu mă consider un model, mai ales pentru copilul meu!", e sinceră vedeta tabloidelor. Vorbeşte ca din cărţi: "Fetele, ca să aibă o viaţă frumoasă, să ia decizii împreună cu familia! Că numai ea te iubeşte necondiţionat!".

E adevărat că Irinel şi-a dorit doar o mamă, frumoasă şi deşteaptă, purtătoare pentru copilul lui? "Nu pot să dau un verdict! Când am văzut cât de abominabil se poartă aşa mi-a creat impresia... Da' refuz să cred! Îmi place să cred că m-a iubit şi că am făcut copilul din dragoste", se ascunde în bikini fosta nevastă a miliardarului.

"Mi-a venit şi mie rândul!"

Cum s-a făcut nevastă de miliardar? "Simplu! La o şedinţă foto, managerul mi l-a prezentat pe domnu' Columbeanu. La mare ne-am apropiat mult. A profitat că eram copil... Credeam că-s norocoasă!". Oftează: "În America nu vezi fete tinere cu bărbaţi aşa în vârstă! Nu e natural, în firea lucrurilor...".

I-a plăcut de cel ce, cu puţin efort, putea să-i fie bunic! Nu s-a gândit la cuvântul "libidinos". Habar n-are cu ce lucruri a venit la Izvorani. Irinel nici n-ar fi vrut-o prea îmbrăcată.

A găsit o casă în care picturile Annei Lesko, fosta ibovnică a lui Iri, erau pe toţi pereţii. A deranjat-o? "Nu, nu eram femeie, eram copil!". A fost geloasă? "Nu eram aşa evoluată să gândesc la aşa ceva".

Despre o altă "fostă" din viaţa sexuală a ex-soţului, Romaniţa, are cuvinte de laudă: "Are creaţii frumoase. Se vede că a studiat moda. E o doamnă!". Cât despre Blanche, bucovineanca din Rădăuţi, pe care a înlocuit-o la Izvorani, i-a moştenit şi garderoba şi maşina: "Mi-am dat seama că i le luase tot abuziv! I-a fost uşor să mă ducă cu vorba... Spunea că era un accesoriu ce îşi dă cu părerea. Trebuia să înţeleg că-mi va veni şi mie rândul!".

Ce, aţi crezut că nu poate fi ceva mai ridicol decât cuplul Viorel şi Oana Lis? Dacă te uiţi la această fotografi e , ce senzaţie îţi inspiră? FOTO: CODRIN PRISECARU

"Bentley-ul l-am cumpărat io din banii de la reality-show. Chiar de o conduce el, maşina e tot a mea!" Monica Gabor-Lhamo, femeie cu picioare lungi Citiţi şi:

  • Moni are acum la fel de mulţi bani ca Irinel Columbeanu
  • Monica Gabor: "Irina nu stă nici cu mama, nici cu tatăl ei"
  • Monica Gabor va face un reality-show în SUA
  • Monica Gabor spune că e "fără machiaj, fără diamante şi mai modestă"
  • Cu Iri şi Moni la psihiatru: Pseudo-incest cu soţia trofeu