Telenovela de la "Masterchef". Detalii picante despre "casnica" Andreea Moldovan şi Gabriel Godeanu

Telenovela de la "Masterchef". Detalii picante despre "casnica" Andreea Moldovan şi Gabriel Godeanu

Foşii concurenţi de la emisiunea "Masterchef" Andreea Moldovan, botezată de public "casnica de la "Masterchef", si Gabriel Godeanu, zis Sorcova, după cum l-au botezat juraţii au avut o aventură, iar "cei doi au ajuns în pat după câteva tatonări!", povesteşte unor surse apropiate celor doi.

Zvonul, preluat în ediţia de astăzi a publicaţiei "Cancan", pare întărit de afirmaţie a unei alte concurente, Flavia Meterez. Ea a declarat recent că soţia lui DJ Optick s-ar iubi cu un concurent, fără a da, însă, numele presupusului amant. "Gabi i-a spus Andreei, la începutul concursului, că are un sentiment că ea va câştiga. A pregătit-o frumos, i-a spus că a fost bucătar înainte, iar asta a contat foarte mult în procesul de seducţie. Ea a crezut că Gabi este un jurat sub acoperire şi nu este exclus ca ea să fi sperat că o va ajuta să câştige concursul. Nu a trecut mult şi i-a cedat lui Gabi Godeanu. Au ajuns în pat după câteva tatonări. Asta mi-a zis el", a declarat pentru "Cancan" apropiatul lui "Sorcova".

Momentul în care Gabi Godeanu a ieşit din competiţia Masterchef a fost unul mai mult decât tensionat. Juriul a fost dezamăgit de prestaţia lui. "De ce nu te apuci de pictură şi o laşi mai moale cu bucătăria?", i-a spus unul dintre jurati.

Iar reacţia lui Godeanu nu s-a lăsat aşteptată. El a reproşat Chefilor că "ştiu să prăjească trei carnuri" şi a declarat că nu avea cu cine concura, dată fiind experienţa lui. "Dacă mai rămâneam în concurs îmi băteam joc de mine. Trebuia să ies din c**l ăsta", a mai spus el. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • INTERVIU EVZ CU CÂŞTIGĂTORUL MASTERCHEF. Ce-a luat Petru Buiucă de la "Masterchef"
  • "Casnica" de la MasterChef, despre câştigătorul Petru: Ce găteşte jigodia mică?
  • Finala Masterchef: Casnica din concurs, în lacrimi după un "desert orgasmic"