Şantaj sexual la finul senatorului PSD Cătălin Voicu

Şantaj sexual la finul senatorului PSD Cătălin Voicu

Radu Dan Florea a ajuns să se împrumute de la cămătarii din Târgu-Jiu. Necazurile au început după ce firmele sale nu au mai primit contracte din bani publici.

În 2007, Radu Dan Florea s-a împrumutat de la Doru Aristică Şerban, zis Habitu, cu 203.000 euro şi 1.000.000 de lei. Dobânzile mari percepute de interlop şi presiunile acestuia l-au făcut să se plângă la poliţie. "Finuţul", aşa cum îl alinta senatorul PSD Cătălin Voicu, a arătat că era ameninţat cu moartea de către Habitu şi că îi vor fi dezvăluite relaţiile cu alte femei.

Interceptările telefonice au arătat că Radu Dan Florea trăia o adevărată dramă, în momentul în care nu a mai putut acoperi dobânzile cerute de intelop. Dobânzi de milioane

În luna martie 2010, omul de afaceri i-a dat înapoi aproape 1.500.000 lei şi 486.000 euro, dar interlopul susţinea că cea mai mare parte din bani erau dobânzi. Prima ţintă al lui Habitu au fost relaţiile omului de afaceri cu alte femei. Cămătarul a făcut mai multe poze cu casa Octaviei-Cristina, iubita lui Radu Dan Florea. Fotografiile au fost puse pe autoturismul Manuelei, soţia lui Florea, însoţite de mesajul: "Iubitule, îţi mulţumesc pentru casa primită cadou de la tine. Te voi iubi Mereu!!! Cu dragoste! Cristina – Rog personal D-nei Florea Manuela".

Habitu l-a ameninţat pe "Finuţ" că va face publică relaţia acestuia cu Octavia-Cristina, dar şi cu o altă femeie. Zeci de sms-uri a trimis Habitu omului de afaceri, în care-l ameninţa cu moartea atât pe el, cât şi pe membrii familiei. "Vezi că sunt în ţară, mă ocup mâine de tine, jur că dacă aflu pe unde eşti, vin după tine", suna unul dintre mesajele trimise de Habitu. "De câte ori închizi telefonul îmi bag … în tot ce ai tu mai scump. Să dea Dumnezeu copii să-i găseşti morţi dacă nu răspunzi la tel", trimitea ameniţări, prin sms, Habitu. "Să le citeşti...Morţii mătii pe toate că vin eu acasă zilele astea mă ocup eu de tine. Să-ţi iau toată familia în...Şi pe aschimodia aia de nevastă-ta să-i dau la ...Bă jigodie, tu nici nu ştii cât de înrăit sunt să dea Dumnezeu să-ţi moară amândoi copii în cele mai groznice chinuri", suna un alt sms, care-i dădea insomnii lui Radu Dan Florea.

Florea are mai multe afaceri în Gorj "Nu ştiu de unde să-i dai, treaba ta, fă-te bani" Discuţie telefonică dintre Doru-Şerban Aristică, zis Habitu, şi Dan Radu Florea, la data de 20 noiembrie 2010, în care cămătarul îl ameninţa pe finul senatorului Cătălin Voicu.

Radu Dan Florea: Să-i explic exact care-s sumele de bani, nu să treci la ameninţări să-i dai ... lu’ nevastă-ta, lu’ nevastă-mea, mă scuzi. Doru Aristică Şerban: Da, a am zis eu că-i dau ... lu’ nevastă-ta? R.D.F: Păi am mesajul. Vrei să ţi-l arăt? D.A.Ş: Nu ştiu, nu... R.D.F: Vezi că mi se descarcă telefonul, că-i dai ... lu’nevastă-mea. D.A.Ş: Lasă bă, că şi la mine să, să încarcă şi la mine să descarcă şi încarcă-l ca să mai stăm îşi noi de vorbă că eu sper că-i ultima discuţie care o am cu tine că nu mai vreau după aia să te mai bruiez, să mai nu ştiu ce. Că de-aia vreau să am ultima discuţie cu tine, să punem nişte lucruri la capăt! R.D.F: Să juri pe copiii tăi că tu n-ai primit dublul sumei înapoi, cel puţin, cel puţin dublu... Eu nu ştiu de unde ai luat, că tu crezi că eu am, am fost eu cu tine să văd de unde iei? Eu nu ştiu, am vorbit cu tine, nu cu alţii. D.A.Ş: Aşa şi nu te-ai interesat...lasă bă, cu tine discut, ţie îţi dau banii înapoi. Eu ce, spune tu pe unde scot eu cămaşa acu’ când trebuie să dau eu 80 şi ceva de mii de euro la, la ţigani. Spune şi mie acu’. Băi, explică-mi şi tu, băi, nu ştiu de unde să-i dai, treaba ta, fă-te bani. "Vezi că sunt în ţară, mă ocup mâine de tine, vin după tine... Să dea Dumnezeu copiii să-i găseşti morţi dacă nu răspunzi la telefon"

Ne puteți urmări și pe Google News