Crin Antonescu: Supraimpozitarea bugetarilor nu a stârnit conflicte în USL

Crin Antonescu: Supraimpozitarea bugetarilor nu a stârnit conflicte în USL

Tema supraimpozitării bugetarilor cu venituri peste medie nu este un motiv de tensiune în interiorul USL, a precizat, ieri, liderul PNL Crin Antonescu.

Aflat în vizită la Iaşi, Antonescu a declarat că încă nu a discutat cu partenerul său din USL, Victor Ponta, despre această propunere înaintată de social-democraţi. "Eu o să mă pun de acord, noi am fost plecaţi, probabil de aici au apărut...Este o propunere a primului ministru, încă o dată, nu există niciun conflict în USL, chiar dacă unii sunt disperaţi din această cauză, iar alţii chiar indignaţi. Vom discuta, nu ştiu dacă luni în ziua de Rusalii, poate se pogoară complet Duhul Sfânt deasupra noastră a tuturor reuniţi, în comuniune, vom discuta, fiţi pe pace, şi vom găsi până la urmă soluţia cea mai bună. Este o propunere, este o posibilitate evocată de premier, nicidecum un conflict", a precizat Antonescu. CITIŢI ŞI:

  • ATAC LA ANTENA 3. Valentin Stan: Taxa de solidaritate e tăiere de salarii, Ponta îi zice așa ca să vă mintă. PLUS Știți că Dan Voiculescu este obsedat? Așa a descoperit Crin Antonescu
  • Victor Ponta vrea TAXĂ DE SOLIDARITATE. Câți bugetari și pensionari ar fi afectați de supraimpozitul de 16%
  • Ion Iliescu către PNL: "De ce această protecţie a celor care câştigă mai mult?"
  • Antonescu îl lasă în ofsaid pe Ponta: PNL nu susține supraimpozitarea bugetarilor cu salarii mari
  • Gabriel Oprea: Legea privind taxarea marilor averi va fi votată în noiembrie