A început bătaia electorală. Şase persoane, agresate de susţinătorii unui fost primar | IMAGINI ŞOCANTE

A început bătaia electorală. Şase persoane, agresate de susţinătorii unui fost primar | IMAGINI ŞOCANTE

În localitatea Ticuş, din judeţul Braşov, lupta pentru alegerile locale din iunie a trecut pragul confruntărilor în mesaje electorale şi s-a ajuns la violenţe.

Camera de supraveghere instalată într-un bar a susprins scene şocante în care au fost implicaţi presupuşi susţinători ai fostului edil din localitatea braşoveană care doreşte să revină în funcţie, relatează RTV. Din declaraţiile celor şase victime, printre care şi o femeie, acestea au declarat în public faptul că la alegeri vor vota pentru actualul primar. La scurt timp, victimele au fost bătute într-un bar de un grup de agresori care ar fi fost trimişi de fostul primar.

Una dintre angajatele localului a fost trântită la pământ şi unul dintre agresori o loveşte puternic cu mâinile, cu picioarele şi o loveşte chiar cu o sticlă de bere în cap. Un alt bărbat este lovit cu pumnii în faţă, iar alte trei persoane care se aflau în bar sunt, la rândul lor, agresate.

Întrucât imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere, nu a fost dificil pentru autorităţile locale să indentifice agresorii. Aceştia au fost duşi la poliţie, pentru audieri.

Ne puteți urmări și pe Google News

În această localitate, exprimarea preferinţelor politice poate duce chiar şi la deces. Numai cu patru săptămâni în urmă, un alt conflict, care a izbucnit tot de la o ceartă între susţinătorii a doi candidaţi la alegerile locale s-a încheiat dramatic pentru un bărbat. Acesta a murit în urma lovirilor repetate. Ca să se apere, agresorul reţinut în această crimă spune că nu el "a comandat" agresiunea.

<object id="rtvVideo" width="620" height="360" type="application/x-shockwave-flash" wmode="opaque" data="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf">    <param name="movie" value="http://livenews.rtv.net/images/flowplayer-3.2.1.swf" />    <param name="allowfullscreen" value="true" />    <param name="wmode" value="opaque" />    <param name="flashvars" value='config={ "playlist":["http://vmedia.rtv.net/12/2012-05/26ea25644d94db9225235f23567e6686_large.jpg", { "url": "http://vmedia.rtv.net/12/2012-05/26ea25644d94db9225235f23567e6686.mp4","autoPlay":false,"autoBuffering":false }] }' />    </object>