O adolescentă are Interzis la mâncare! Se hrăneşte cu perfuzii

O adolescentă are Interzis la mâncare! Se hrăneşte cu perfuzii

O tânără din Marea Britanie suferă de o boală rară a intestinelor, care o împiedică să consume mâncare solidă. Ca să supravieţuiască, fata în vârstă de 17 ani va trebui să stea şase luni conectată la perfuzii , care-i pompează către inimă nutrienţi în stare lichidă.

Totul a început în urmă cu şase ani, când medicii au diagnosticat-o pe Amy, în mod eronat, cu anorexie, potrivit The Sun. Părinţii au cerut şi o a doua opinie şi, după câteva luni de chin, doctorii i-au scos fetei intestinul gros, grav afectat. Deşi n-au reuşit să găsească un leac pentru problemele ei de digestie, medicii i-au dat verdictul de Neuromyopathic Intestinal Dismotility (CNID) şi au conectat-o la un tub cu lichide. Soluţia însă ar putea să-i facă mai mult rău decât bine, căci există riscul unor complicaţii fatale, precum septicemia.

În prezent, Amy îşi petrece mare parte a timpului în spital, alături de mama sa, rămasă fără serviciu, pentru a o îngriji. În tot acest timp, fata a primit vizita a numeroase celebrităţi inspirate de curajul său.

Ne puteți urmări și pe Google News