Primele poze cu prostituata columbiană care a declanșat scandalul Secret Service

Primele poze cu prostituata columbiană care a declanșat scandalul Secret Service

Ziarul New York Daily News a publicat fotografiile columbienei Dania, în vârstă de 24 de ani, prostituata care ar fi oferit servicii sexuale, la hotelul din Cartagena agenților Secret Service însărcinați cu paza președintelui Obama.

După ce agentul Secret Service a refuzat să-i plătească tinerei cei 800 de dolari, aceasta s-a plâns la personalul hotelului și la poliția locală, declanșând unul dintre cele mai grave scandaluri din istoria serviciului american. Mama singură a unui băiețel de 9 ani, Dania a recunoscut că este prostituată, declarând pentru ”New York Times” că s-a întâlnit cu un agent la o discotecă, după o noapte cufundată în aburi de alcool.

”Nu mi-au spus niciodată că sunt cu Obama”, a povestit ea, adăugând că bărbaţii au fost ”foarte discreţi”'. Femeia, care a ales să îşi păstreze anonimatul, a precizat că s-a înţeles cu unul dintre agenţi să primească suma de 800 de dolari pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta. Dimineața, ea a primit de la american doar 225 de dolari, potrivit cotidianului ”The Telegraph”.

Unsprezece agenţi Secret Service au fost trimişi acasă din oraşul columbian Cartagena după ce au petrecut nebuneşte o noapte, aducând în camerele de hotel prostituate de lux, potrivit informaţiilor din presă.Trei dintre aceștia au fost nevoiți să demisioneze, a anunțat ieri Secret Service. Ei fuseseră detaşaţi la Cartagena în perspectiva sosirii preşedintelui Barack Obama la Summitul Americilor.  ”Este ceva foarte serios. Este vorba de guvernul Statelor Unite. Am avut crize de nervi și plâng tot timpul”, a mărturisit fata.

Ne puteți urmări și pe Google News