Puşcăriaşii vor sex total între ei

Puşcăriaşii vor sex total între ei

Directorii de penitenciare sunt asaltaţi de cereri pentru Camera intimă de la deţinuţii amorezaţi.

Claie peste grămadă! Aşa s-ar putea descrie situaţia din puşcăriile româneşti, începând cu acest an, de când penitenciarele europene s-au hotărât să ne trimită acasă aproape 12.000 de borfaşi. Aceştia se vor adăuga celor 31.448 de deţinuţi, atât câţi erau înregistraţi, în penitenciare, la începutul lunii aprilie.

Cu toate că numărul persoanelor private de libertate din România era extrem de mare faţă de locurile disponibile, indicele de ocupare fiind de 117,73%, o dată cu venirea celor de peste hotare, gradul de ocupare va fi alarmant: 162,65%.

Referitor la această situaţie extremă, directorul general al Administraţiei Penitenciarelor, Ioan Băla, ne-a declarat: "Dosarele acestora vor fi transmise în România pe cale diplomatică şi vor fi reanalizate de instanţele româneşti pentru echivalarea sentinţelor. O să avem în vedere suplimentarea de resurse financiare pentru refacerea unor spaţii, preluarea unor spaţii aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, construcţia de noi penitenciare precum şi alocarea de fonduri pentru finalizarea unor lucrări de investiţii demarate în anii anteriori".

Ne puteți urmări și pe Google News

Cuibuşorul de nebunii, la mare căutare

Pe lângă toate aceste probleme, şefii penitenciarelor româneşti sunt puşi la zid de lege. Ei trebuie să aprobe homosexualitatea chiar sub nasul lor sau riscă să fie daţi în judecată. Şi asta nu pentru că ar fi asaltaţi de cereri ale deţinuţilor innebuniţi după plăcerea de a face sex cu consoarta, fie ea soţie sau iubită, ci pentru că se văd puşi într-o situaţie inedită: să încurajeze homosexualitatea.

Din 2007, de când noua Lege a penitenciarelor a permis întreţinerea de raporturi sexuale ale deţinuţilor cu consoartele, în spaţiul de detenţie, şi până acum, lucrurile s-au schimbat. Dacă la început cererile veneau, în special, de la persoanele căsătorite, cu timpul acestea s-au diversificat.

Acum, şefii din penitenciare s-au văzut puşi în faţa unei situaţii inedite: tot mai mulţi deţinuţi, bărbaţi, fac cerere pentru a beneficia de cele două ore de sex nebun, o dată la trei luni. "Dacă aprobă Camera intimă, încurajează homosexualitaea, dacă refuză - riscă procese pentru că au încălcat drepturile persoanelor" IOAN BĂLA, Director ANP