Gigi Becali: „M-am săturat de mine când mă văd la televizor!”

Gigi Becali: „M-am săturat de mine când mă văd la televizor!”

Patronul Stelei a făcut astăzi o declarație-șoc: nu mai suportă să se vadă pe micile ecrane! Personajul care spunea că „fac cancer la limbă dacă nu vorbesc o zi la televizor” a ajuns să la saturație.

„Aveți antrenor nou, gata. Cu mine toată ziua vorbiți. M-am săturat și eu de mine când mă uit la televizor. Dau pe alt program să nu mă mai văd. Lăsați-mă naibii în pace. M-am săturat de mine și dau pe alt program, unde nu sunt eu!”, a răbufnit Becali când cohorta de ziariști l-a abordat pentru încă un set „cugetări” adânci.

Fostul oier a venit la stadionul „Steaua” pentru a-l înscăuna pe antrenorul Mihai Stoichiță și, mai ales, pentru a-i pune să se împace pe Mihai Stoica, noul manager general al echipei, și Narcis Răducan, directorul sportiv al clubului. „Meme” a făcut un gest penibil pentru a-l impresiona pe patron: l-a luat de gât pe Narcis Răducan, deși, în precedentul mandat, a insistat să-l dea afară, iar, mai apoi, l-a criticat ori de câte ori a avut ocazia.

„Stoichiță are cea mai mare șansă. În două luni poate lua caimacul”, l-a încurajat Gigi pe Stoichiță. Stoichiță: „Nu știu ce au suporterii cu mine”

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihai Stoichiță a condus astăzi primul antrenament din al treilea mandat de tehnician la Steaua. „Lippi” susține că nu are habar de unde a pornit ura fanilor la adresa lui, deși felul mizerabil în care i-a criticat pe predecesorii lui (n.r. - Cristiano Bergodi și Ilie Stan) și felul slugarnic în care s-a făcut preș în fața lui Gigi ecali sunt motive suficiente.

„Am revenit acasă. Azi le-am spus jucătorilor ce vreau de la ei şi am dat drumul la treabă. Astea vor fi principiile după care ne vom ghida în următoarele două luni cât vom lucra împreună sau, cine ştie, poate vor fi mai multe. Primul obiectiv este victoria în meciul cu Pandurii. La sfârşit vom trage linie şi vom vedea ce am realizat. Despre relaţia cu suporterii, ei trebuie întrebaţi ce au cu mine, nu ştiu eu. Dacă mă vor huidui, atunci va trebui să suport. Nu înţeleg de unde a pornit această treabă. Dacă ei vor să discute cu mine, nu am nicio problemă. Am mai făcut asta şi în trecut. Nu vreau să vorbesc despre ceartă, schimbări. Întâi să vedem ce rezultate vom avea şi după aia discutăm despre schimbări. La Târgu Jiu vom avea un meci în care niciuna dintre echipe nu se va apăra. Vor apărea probabil două-trei schimbări în primul 11”, a declarat Stoichiță.