Steaua a ars aseară Gazul de pomană: este la 8 puncte de lider

Steaua a ars aseară Gazul de pomană: este la 8 puncte de lider

În Ghencea, formația nepregătită a lui Ilie Stan n-a fost în stare să ia toate cele trei puncte din confruntarea cu ardelenii din Mediaș, iar șansele la titlul s-au redus sensibil.

În meciul care a tras obloanele peste etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, Steaua s-a împiedicat aseară, în Ghencea, de Gaz Metan Mediaş, înregistrând al doilea meci la rând fără victorie, după eşecul de la Târgu-Mureş. Remiza (0-0) o trimite pe Steaua la 8 puncte de liderul CFR Cluj.

Numit „papagal” de antrenorul CFR-ului, Gigi Becali nu i-a rămas dator portughezului Jorge Costa. După ce l-a făcut „alcoolic”, „debil mintal” şi „tra-la-la” pe lusitan, Becali l-a avertizat că „i-l trimit pe Fane (n.r. - Dediu, garda de corp a fostului oier)”.

Antrenorul Ilie Stan s-a revoltat şi n-a mai ascultat orbeşte ordinele lui Gigi Becali, lăsându-l pe banca de rezerve pe Tatu, o premieră în acest sezon. Brazilianul este socotit de patronul Stelei indispensabil pentru echipă. Totuşi, Tatu a intrat în prima repriză în locul lui Paul Pârvulescu, care s-a accidentat destul de grav chiar în meciul disputat împotriva fostei sale formaţii.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vamă”, viitor stelist, înjurat vârtos

Dinu Gheorghe va fi noul preşedinte executiv de la Steaua, susţine Gigi Becali. „L-am luat, am negociat până acum, dar am reuşit. El mergea să discute cu Copos şi am avut inspiraţia să îl sun chiar când mergea spre Poiana Braşov. Mi-a spus că Steaua e apogeul carierei. Iam făcut Rapidului ce i-am făcut lui Dinamo cu Pârvulescu. Mai avea cinci kilometri şi semna cu Rapid, dar l-am deturnat”, s-a lăudat Becali, la postul GSP TV. „Luăm titlul fără probleme la anul!”, s-a mai fălit Gigi.

„Nu comentez aceste zvonuri”, a spus „Vamă”. Independenţii din Peluza Sud l-au şi luat în primire pe „Vamă”, înjurându-l aseară vârtos.

Ca să-i acopere, cei de la Peluza Nord, plătiţi de Gigi Becali, au găsit de cuviinţă să-l ia la rost pe Dumitru Dragomir.

Accidentat, atacantul Bogdan Stancu (jucător împrumutat de Galatasaray la Orduspor) a venit la meci, fiind aplaudat de spectatorii prezenţi în Ghencea. La partidă a asistat şi Eugen Neagoe, „secundul” lui Victor Piţurcă la echipa naţională.

Oficialii Stelei l-au luat peste picior pe Neagoe şi nu i-au dat invitaţie la lojă, ci l-au trimis să tremure într-una dintre tribune, în condiţiile în care, aseară, în Bucureşti a fost deosebit de frig. Peluza Nord a afişat la meciul de aseară, din Ghencea, un banner pe care scria: „Stan Ilie, galeria e cu tine!” Citiţi şi: Gigi Becali: "Am întâlnit o echipă care a vrut să ne dea punctele"