Deviaţii sexuale şi fantezii care pot ucide

Deviaţii sexuale şi fantezii care pot ucide

Nebuniile din dormitor, duse la extrem, pot sfârşi tragic. Unii au murit electrocutaţi, alţii şi-au dat duhul după 12 ore de maraton sexual.

Cele mai ciudate fantezii îi determină pe aventurieri să facă lucruri nesăbuite, care îi pot costa viaţa. De-a lungul timpului, multe cazuri celebre au şocat opinia publică.

Aşa s-a întâmplat cu Kristen, o tânără de 29 de ani din Pennsylvania, care a murit electrocutată în timp ce făcea sex cu soţul ei. Se pare că cei doi aveau o plăcere neobişnuită în materie de sex: se electrocutau.

În seara în care a murit, Kristen avea ataşat de mamelon un mic dispozitiv cu ajutorul căruia soţul ei îi ad­ministra şocuri electrice. Se pare că cei doi foloseau acest "stimul sexual" de mai bine de doi ani, însă acestă păcere s-a dovedit fatală pentru Kristen. S-a spânzurat de dragul orgasmului

Măcar a murit fericit- asta au spus mulţi când au aflat modul în care actorul David Carradine şi-a găsit sfârşitul în camera sa de hotel din Bangkok, Thailanda. Starul din pelicula "Kill Bill" a fost găsit spânzurat în dulapul din camera hotelului. Artistul avea frânghie atât în jurul gâtului, cât şi în jurul organelor genitale. Deşi în primă instanţă autorităţile au crezut că este vorba de o sinucidere, ulterior s-a descoperit că actorul a murit prin autoasfixiere erotică.

Aceasta reprezintă tentativa de a reduce gradual cantitatea de oxigen necesară organismului, pentru a intensifica plăcerea în timpul autostimulării sexuale.

Când visele ucid

Un tânăr de 28 de ani din Rusia a avut parte de fantezia vieţii sale. Două tinere au făcut pariu cu el că nu le poate satisface pe amândouă, timp de 12 ore încontinuu. În plus, performanţa avea să fie răsplătită cu 4.000 de dolari.

Bărbatul a acceptat fără a sta pe gânduri şi a rezistat maratonului sexual cu ajutorul unui flacon întreg de Viagra. Inima lui a cedat însă, chiar înainte de a-şi ridica premiul. Nu conştientizează că au probleme

Psihologul Jeni Chiriac spune că astfel de porniri pot fi tratate prin terapie psihologică de lungă durată pentru schimbarea comportamentului compulsiv.

Însă de prea puţine ori pacienţii conştientizează riscurile la care se expun şi refuză categoric orice formă de ajutor specializat.

Prin terapie, psihologii încearcă să-i dezveţe de comportamentul compulsiv, iar medicamentele pot ajuta la reducerea libidoului. FETIŞURI ŞI PARAFILIE

Cine sunt cei pe care lumea îi numeşte "perverşi"

Ciudăţeniile sexuale poartă numele de "parafilie", adică deviaţie sexuală caracterizată de fantezii ciudate, pe care majoritatea nu le consideră deloc excitante. Parafilicii sunt etichetaţi de cei din jurul lor drept perverşi, iar de cele mai multe ori bărbaţii sunt cei încadraţi în această categorie. Conform psihologilor, deviaţiile sexuale au la bază fie abuzuri suferite în copilărie, fie o moştenire genetică.

Sunt încadrate în categoria deviaţiilor următoarele: pedofilia, exhibiţionismul, frotteurismul (frecarea de alte persoane în aglomeraţie), masochismul, sadismul, voyeurismul, etc.

Nu intră în categoria deviaţiilor sexuale fetişurile, atâta timp cât acestea sunt acceptate de ambii parteneri şi nu implică mutilare.

Ne puteți urmări și pe Google News