SPIONUL PUTIN și viața: berea, pericolul, femeile

SPIONUL PUTIN și viața: berea, pericolul, femeile

Pe vremea când activa ca agent KGB în fosta R.D.G., Vladimir Putin s-a îngrășat foarte mult, bând aproape patru litri de bere pe săptămână. Soția sa spune că nu l-a văzut niciodată beat, dar, în schimb, crede că se mai uită după femei. Potrivit foștilor săi superiori, Putin „posedă un simț scăzut al pericolului”.

Toate aceste informații despre actualul premier rus nu au fost date publicității de presa de opoziție, ci apar în volumul de propagandă pro-Kremlin „La persoana întâi. Convorbiri cu Vladimir Putin”, apărut în 2000.

„Noi venisem din Rusia, de la cozi și lipsuri, iar în R.D.G. erau de toate și din plin. Pusesem pe mine douăsprezece kioograme. Ajunsesem la optzeci și cinci”, afirmă Putin în carte. După care dă vina și pe consumul de bere: „Noi mergeam periodic într-un mic orășel, Radeberg, unde se găsea una dintre cele mai bune fabrici de bere din Germania de Est. Cumpărasem un recipient de 3 litri și jumătate. Verși berea în el, după care apeși pe un mâner și bei ca din butoi. Așa reușeam să bem, în mod obișnuit, 3,8 litri pe săptămână”.

Incidente plăcute la un show erotic

Ne puteți urmări și pe Google News

În aceeși carte, Putin povestește că, pe când lucra la primăria orașului Sankt Petersburg, a mers într-o deplasare la Hamburg, unde a îmbinat utilul cu plăcutul. „M-am dus cu prietenii la un show erotic. De fapt, nu puteam să-l numim show erotic, era mai rău. Iar noi eram cu nevestele!”, spune actualul premier.

„Începe spectacolul. Ies niște afro-americani. un negru dintr-ăla sănătos, cam de doi metri înălțime, și o negresă aproape copil. Și, iată, se dezbracă fără grabă, acompaniați de o muzica bună. Dintr-o dată, observ că nevasta prietenului meu, fără a-și dezlipi ochii de la perechea de pe scenă, s-a ridicat de pe scaun și și-a pierdut cunoștința. Am readus-o în simțiri și am dus-o la toaletă, doar s-o dăm cu puțină apă”, adaugă Vladimir Putin.

„Am văzut minunea, e timpul să ne cărăm”

El sugerează, ironic, și motivul pentru care leșina femeia: „Afro-americanii își încheiaseră numărul, ies din scenă și trec pe lângă noi în ce mama lor i-a născut. Soția prietenului meu îi vede și leșină iar! Îi spun: «Hai să mergem, am văzut minunea, e timpul să ne cărăm»”.

Autorii volumului de propagandă o întreabă, la un moent dat, pe soția liderului rus dacă acesta se uită după femei, iar Liudmila Putina nu se ferește să răspundă. „Cred că femeile frumoase îi rețin atenția. Dar care este acel bărbat care nu este atras de femeile frumoase?”, întreabă ea retoric.