Virgin, 36 de ani, tată a 14 copii. Cum a reuşit | VIDEO

Virgin, 36 de ani, tată a 14 copii. Cum a reuşit | VIDEO

Nu a făcut niciodată sex, însă a reușit performanța de a deveni tată a 14 copii. Este vorba despre Trent Arsenault, un american care anul trecut a fost deconspirat după ce banca de spermă „organică” la care făcea donații, a fost investigată de Departamentul Federal pentru Alimente si Medicamente (FDA)

Numele lui Trent Arsenault a devenit cunoscut luna trecută, când autorităţile americane au aflat că are propria bancă de spermă „organică”. Departamentul Federal pentru Alimente si Medicamente (FDA) a aflat că tânărul de 36 de ani, din California, a donat nu mai puţin de 300 de eșantioane de material genetic, pentru 46 de femei. Bărbatul a devenit, prin inseminare artificială, tată a 14 copii. Acum, Arsenault a dezvăluit că este virgin. Bărbatul de 36 de ani, expert în tehnologie în Silicon Valley, a fost invitat la emisiunea lui Anderson Cooper unde a dezvăluit că până la această vârstă nu a avut nicio relaţie intimă. ”Îmi ofer energia sexuală pentru a produce spermă şi a le-o da cuplurilor care nu pot avea copii. Ajut oamenii la nevoie. Nu fac din asta o afacere", a spus în show-ul în care a apărut bărbatul de 36 de ani. O întâlnire palpitantă cu unul dintre copii Neobişnuitul tată  a avut o întâlnire emoţionantă cu unul dintre copiii concepuţi prin inseminare artificială. El a spus că întâlnirea a fost „palpitantă”. Fetiţa a fost concepută de un cuplu de lesbiene, care s-au declarat copleşite de faptul că donatorul le-a oferit posibilitatea de a concepe un copil. ”Sunt extrem de fericit că fetiţa este sănătoasă şi locuieşte într-o familie iubitoare”, a mai declarat despre Trent Arsenault. 

<img style="visibility:hidden;width:0px;height:0px;" border=0 width=0 height=0 src="http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.11NXC/bT*xJmx*PTEzMjY4MDIzNzE*MDgmcHQ9MTMyNjgwMjM4MDU3OSZwPSZkPSZnPTImbz*2Y2YwNmM3Y2E4Mzg*MmMyOGYzMGFkNTRh/ZGRjODMxOCZvZj*w.gif" /><object name="kaltura_player_1326802371" id="kaltura_player_1326802371" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="316" width="480" data="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_y6sqkk0k/uiconf_id/5397191"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://cdnapi.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_y6sqkk0k/uiconf_id/5397191"/><param name="flashVars" value=""/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object>

Ne puteți urmări și pe Google News