Latovlevici, victima luptei pentru bani dintre impresari

Latovlevici, victima luptei pentru bani dintre impresari

Fundaşul stânga s-a înţeles cu Saint-Etienne, dar Gigi Becali nu vrea să-l lase să plece dacă nu semnează cu vărul său Victor, care n-a mai realizat niciun transfer important şi e "în foame de bani".

Echipa Steaua a cumpărat jucători pe bandă rulantă - cinci deocamdată -, dar nu are acelaşi succes la vânzări. Transferul lui Iasmin Latovlevici la AS Saint-Etienne trenează, deşi jucătorul a fost deja în Franţa, unde a făcut vizita medicală şi a tratat contractul cu "verzii". "Are nişte găinari de impresari" Impresarul Florin Iacob spune că jucătorul a acceptat condiţiile francezilor. "Transferul este în stand-by, dar mai sunt şanse să se facă. Noi am discutat, cluburile ştiam că s-au înţeles. În principiu, e totul OK, mai sunt de pus la punct doar câteva detalii care nu periclitează afacerea din punctul nostru de vedere. Jucătorul va câştiga mai mulţi bani decât la Steaua. În acest triunghi, noi suntem importanţi, dar nu decisivi", ne-a declarat ieri Florin Iacob. Scurt-circuitul a fost provocat de procentul pe care trebuie să-l primească impresarul fotbalistului. Gigi Becali a spus zilele trecute că nu înţelege de ce ar trebui să-i dea 50.000 de euro lui Florin Iacob. Gigi şi-ar dori ca acest comision să rămână în familie şi de aceea l-a somat pe fundaş să semneze cu vărul său Victor. "Să vedem dacă mai pleacă Latovlevici, are nişte găinari de impresari. Au spus acolo că l-am criticat acum un an ca să îl scoată mai ieftin, la 500.000 de euro. O să îi zic lui Latovlevici să îşi schimbe impresarul dacă vrea să plece. Să semneze cu Victor (n.r. - Becali) şi va pleca. Nu mai lucrez cu găinari de impresari, care bagă strâmbe! Sunt 1.000 de impresari, habar nu au de mama lor şi s-au făcut impresari toţi", a tunat Gigi Becali. "E Jihad, atât vă zic" Până se va hotărî dacă-i va permite lui "Lato" să plece, Gigi Becali turuie zilnic pe la televiziuni despre "războaie" închipuite cu finul Borcea. "A zis Cristi că nu ajung Wesley şi Marica la Steaua? Băi, e Jihad? E Jihad, atât vă zic! O să vedeţi voi unde o să ajungă Marica şi Wesley. O să vedeţi voi cine câştigă Jihadul. Dacă e război, o să fie război", s-a bătut cu pumnii în piept Becali. Finalul acestui "război" e la fel de previzibil ca şi discursul patronului stelist: Becali va anunţa fie că a făcut o "aroganţă", fie că a glumit. "Transferul este în stand-by, dar mai sunt şanse să se facă. În acest triunghi, noi suntem importanţi, dar nu decisivi." Florin Iacob, impresarul lui Iasmin Latovlevici

GHINION Dayro Moreno a făcut accident de maşină Fostul atacant al Stelei Dayro Moreno a fost implicat într-un incident rutier petrecut în Columbia, ţara sa natală. Jucătorul este în afara oricărui pericol, dar a rămas internat în spital pentru analize amănunţite. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a evoluat în perioada 2008-2010 la Steaua, timp în care a strâns 43 de apariţii în tricoul "roş-albaştrilor" şi a marcat 13 goluri în Liga I. Reuşita lui de referinţă rămâne cea din partida Galatasaray - Steaua, scor 2-2, când "militarii" au obţinut ultima calificare în grupele Ligii Campionilor, în ediţia 2008 - 2009. Dayro s-a întors în Columbia, la Once Caldas, unde a marcat 32 de goluri în sezonul 2010-2011. Atacantul columbian s-a transferat anul trecut la gruparea mexicană Tijuana, pentru care a marcat cinci goluri în 12 partide. CITIȚI ȘI:

  • Gigi Becali a început să facă transferuri. Primul plecat: Latovlevici

Ne puteți urmări și pe Google News