Kate, soţia prinţului William, pe urmele soacrei sale, Lady Di

Kate, soţia prinţului William, pe urmele soacrei sale, Lady Di

Catherine, Ducesa de Cambridge, începe să semene tot mai mult cu Lady Diana, soacra sa care a murit în urmă cu 14 ani. Kate şi-a ales, în această săptămână, mai multe organizaţii caritabile în activitatea cărora să se implice.

Cu câteva zile înainte de a împlini 30 de ani, Kate a ales, din câteva sute de dosare, organizaţii pe care să le patroneze, în ideea de a atrage atenţie şi donaţii. O sursă din palatul regal a declarat pentru revista People că Ducesa "s-a interesat personal de toate organizaţiile şi le-a ales pe cele faţă de care deja o afinitate".

Primul pas în această direcţie a fost deja făcut. Soţia prinţului William a cerut tuturor invitaţilor care vor veni, luni, la ziua ei de naştere, ca toate cadourile să fie făcute sub forma unor donaţii pentru organizaţiile în care se va implica de aici înainte.

Una dintre organizaţii este "Action on Addiction". Catherine, Ducesa de Cambridge percepe dependenţa drept cauza mai multor probleme sociale, tocmai de aceea a dorit să devină patronul acestui ONG care îşi propune o "abordare integrată şi dinamică în înţelegerea dependenţei".

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe lista lui Kate se mai află "East Anglia's Children's Hospices", o organizaţie care ajută copii cu boli care le pun viaţa în pericol. Unul dintre motivele pentru care soţia prinţului William s-a îndreptat spre această organizaţie este legat de faptul că sprijină copiii din oraşul Cambridge. În acelaşi timp, mai spun surse apropiate Ducesei de Cambridge, Kate a fost impresionată de ceea ce înseamnă asistenţă şi terapie paliativă pentru copiii grav bolnavi.

Dragostea faţă de artă a adus-o pe Kate alături de cei de la organizaţia "The Art Room", care propune terapie prin artă pentru copiii de la 5 la 16 ani. În acelaşi timp, Catherine a devenit şi patron al "London's National Portrait Gallery".

Pentru că, în copilărie, a făcut parte din Asociaţia Cercetaşilor, alături de sora ei, Pippa, Kate a decis să sprijine "Beaver Scout Colonies". Pasionată de activităţile în aer liber, soţia lui William a ales această organizaţie şi pentru că este în vecinătatea casei cuplului regal, în nordul ţinutului Wales. În următoarele luni, pe agenda lui Kate sunt incluse mai multe vizite prin Regatul Unit pentru a se întâlni cu reprezentanţii tuturor organizaţiile pe care a ales să le patroneze.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/NHr722D3t8U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>