Televizoare 4K de la Sony perfecte pentru Netflix

Televizoare 4K de la Sony perfecte pentru Netflix

Sony este unul dintre cei mai buni producători de televizoare de pe piață, iar pentru multă vreme a fost liderul nedisputat al acestei piețe.

Acum, Sony are o gamă întreagă de televizoare foarte prietenoase cu tehnologia de ultimă generație. Așadar, iată o serie de TV Sony 4K care, în combinație cu Netflix, te vor face să nu te mai desparți de ecran.

TV Sony XF70 LED Ultra HD 4K - Interval dinamic ridicat (HDR) - Fiecare detaliu, incredibil de clar Acest televizor inteligent este disponibil în dimensiuni de ecran de 108 cm (43”), 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65").

Te poți bucura de scene detaliate minunate pe acest televizor HDR 4K cu conversia extinsă a imaginilor și accesul direct și simplu la YouTube.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu funcția 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este extinsă prin conversie, având o claritate remarcabilă, mai apropiată de calitatea 4K reală. Imaginile sunt mai clare și mai îmbunătățite în timp real, dezvăluind detalii suplimentare.

Acest televizor îți oferă bucuria filmelor și a jocurilor în format 4K HDR. Poate reda conținut HDR de la diverse servicii și acceptă o varietate de formate HDR, inclusiv HDR10 și Hybrid Log-Gamma. Poți accesa direct YouTube și te poți bucurați de toate clipurile video preferate. Vizionarea clipurilor video este ultra-rapidă pe acest televizor pregătit pentru internet, cu YouTube, și are inclus un buton YouTube pe telecomandă pentru o navigare ușoară.

Audiția poate fi la fel de realistă ca vizionarea. ClearAudio+ reglează fin sunetul pentru o experiență captivantă și emoționantă, care parcă învăluie. Indiferent ce vizionezi, vei auzi mult mai clar și mai distinct muzica și dialogurile. Poți maximiza spațiul și reduce numărul de cabluri. Acest TV Sony subțire 4K HDR este încastrat într-o ramă îngustă cu nuanțe de aluminiu, pentru un aspect plăcut, care permite armonizarea perfectă a televizorului cu spațiul de locuit. Sistemele inteligente de gestionare a cablurilor permit ascunderea în siguranță a cablurilor în partea din față.

TV Sony XF75 LED 4K Ultra HD - Interval dinamic ridicat (HDR) - Lumi de divertisment, imagini excepționale Și acest televizor este disponibil în dimensiuni de ecran de 108 cm (43”), 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65"). Cele mai recente tehnologii HDR 4K și de conversie extinsă se combină cu Android TV pentru a-ți oferi un divertisment excepțional de detaliat, indiferent ce vizionezi.

Acest televizor îți oferă bucuria filmelor și a jocurilor în format 4K HDR. Poate reda conținut HDR de la diverse servicii și acceptă o varietate de formate HDR, inclusiv HDR10, Hybrid Log-Gamma și Dolby Vision™.

Găsești orice conținut de divertisment la care te poți gândi, pe cât de repede poți vorbi. Având o funcție de comandă vocală avansată, acest Android TV™ 4K îți oferă instantaneu filme și emisiuni TV din aplicații sau transmisii. Televizor Sony XF80 LED Ultra HD 4K - Interval dinamic ridicat (HDR) - Culori reale

Acest televizor Sony este disponibil în dimensiuni de ecran de peste 100 cm: 108 cm (43”), 123 cm (49''), 139 cm (55").

Vei vedea culori vii și reale peste tot în jurul tău. Pentru a transforma culorile, afișajul TRILUMINOS apelează la o paletă cromatică mai largă, reproducând cu fidelitate fiecare umbră și ton din umbrele.

Doar imagini superbe, fără distragerea atenției. Splendidul cadru îngust din aluminiu îți va concentra atenția doarasupra ecranului, iar cablurile rămân ascunse inteligent în față și în spate.

TV Sony XF85 LED Ultra HD 4K - Interval dinamic ridicat (HDR) - O imagine mai clară și mai colorată Procesorul, conversia extinsă a imaginilor și tehnologiile de reproducere a culorilor se combină pentru un divertisment 4K HDR uimitor de realist pe acest televizor cu ecran mare.

Cu funcția de remasterizare HDR bazată pe obiecte și tehnologia Super Bit Mapping 4K HDR, procesorul 4K HDR Processor X1™ reproduce o profunzime, texturi și culori naturale îmbunătățite. Vei vedea culori pure la niveluri ridicate de luminozitate pentru imagini excepțional de realiste.

TV Sony – televizoare recomandate de Netflix

Netflix simplifică găsirea televizoarelor mai performante, cu acces mai uşor la aplicaţii şi funcţii noi, adică TV-uri mai inteligente. Cele recomandate de Netflix te ajută să te delectezi cu emisiuni şi filme de succes printr-un buton dedicat şi control vocal.

Printre televizoarele recomandate de Netflix se regăsesc și TV Sony 4K Android.