Fetiţa de 9 ani, rănită în accidentul din Cluj, a murit în urma pierderii masive de sânge

Fetiţa de 9 ani, rănită în accidentul din Cluj, a murit în urma pierderii masive de sânge

Fetiţa de nouă ani adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, nu a putut fi salvată, chiar şi după operaţia suferită fiind în stare gravă. Micuța a murit în urma pierderii masive de sânge. O femeie a murit şi doi copii au fost răniţi, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, vineri, de un tren, între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj din județul Cluj.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că starea fetiţei a rămas gravă şi după operaţia suferită, în final aceasta nemaiputând fi salvată.

"A suferit o pierdere masivă de sânge, în ciuda faptului că i s-a administrat sânge, sângera difuz, de peste tot, şi nu a putut fi salvată. A fost operată de ruptură de splină, 1.200 de mililitri de sânge i-au scos din abdomen. Medicul de gardă mi-a spus că, chiar şi după operaţie, era în stare foarte gravă”, a declarat Negoiţă, potrivit căreia decesul era consemnat la preluarea turei de dimineaţă, ceea ce înseamnă că fetiţa a murit peste noapte.

Fetiţa adusă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, în vârstă de nouă ani, a suferit multiple traumatisme şi a făcut mai multe stopuri cardiace. Fetiţa a intrat în sala de operaţie la Clinica de Chirurgie Pediatrică la puţin timp după ce a fost adusă la SCJU Târgu Mureş. Citește mai multe aici

Ne puteți urmări și pe Google News