Spectacolul „13”, cărți și filme

Spectacolul „13”, cărți și filme

SIBIU. Compania de Teatru Become invită sibienii, astăzi și mâine, de la ora 19.30, la spectacolul „13”. Piesa este o adaptare după texte scrise de Aldo Nicolaj, William Shakespeare și George Țărnea. „13” are la bază povestea unui tânăr actor măcinat de pasiunea pentru meseria lui, pasiune care îl duce în pragul disperării. Spectacolele se joacă la Centrul de Tineret, Sibiu.

 CLUJ. Până pe 31 decembrie, iubitorii de carte sunt invitați la Târgul Cărtureștilor. Începând cu ora 10.00 aveți ocazia să răsfoiți cărțile de pe rafturi și puteți bea un ceai cu scorțișoară.

CONSTANȚA. City Park Mall este alături de constănțeni pe toată durata Sărbătorilor, cu promoții, oferte speciale și un program interactiv pentru cei mici. Pe 1 ianuarie, centrul comercial va fi închis. Pe 31 decembrie, programul este 10.00 – 19.00.

O COMEDIE ROMANTICĂ. Din acest weekend, „Alt Love Building” s-a lansat în cinematografele din toată țara. Un nume de referință în cinematografia mondială, Ben Cross va putea fi urmărit pentru prima dată întrun film românesc alături de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguță și grupul de tineri absolvenți ai școlii Actoriedefilm.ro. Povestea este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, ,,Love Building”. Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme și trei terapeuți cu probleme și mai mari.

Ne puteți urmări și pe Google News