ACCIDENT grav. Doi copii şi un adult au fost răniţi, după ce maşina în care erau a fost lovită de tren

ACCIDENT grav. Doi copii şi un adult au fost răniţi, după ce maşina în care erau a fost lovită de tren

Trei persoane, între care doi copii, au fost grav rănite, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit, vineri, de un tren.

Accidentul a avut loc între localităţile Bucea şi Negreni din judeţul Cluj, iar traficul feroviar nu a fost perturbat, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a declarat că accidentul a avut loc la o trecere la nivel peste calea ferată semnalizată doar cu indicatoare.

”Trei persoane, între care şi doi minori, au fost grav rănite după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj. Din primele informaţii rezultă că trecerea la nivel peste calea ferată unde a avut loc accidentul era semnalizată doar cu indicatoare, nu şi cu semnale acustice şi luminoase. Trenul implicat în accident era unul privat care opera pe ruta Cluj-Napoca - Oradea. În urma accidentului, traficul feroviar nu a fost perturbat”, a spus Jucan.

Ne puteți urmări și pe Google News

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Andrei Biriş, a declarat că la locul accidentului a intervenit o echipă a ISU Huedin, cu o maşină de descarcerare.

”În maşina lovită de tren se aflau o femeie, aflată în stop cardiorespirator, şi doi minori. A fost nevoie şi de intervenţia echipei de descarcerare şi de procedura de resuscitare a femeii”, a spus Biriş.

Poliţiştii clujeni fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.