Prinşi la furat în Baza Americană de la Mihail Kogălniceanu

Prinşi la furat în Baza Americană de la Mihail Kogălniceanu

Doi bărbaţi, care ar fi trebuit să se ocupe de paza şi protecţia bunurilor militarilor din Baza SUA Mihail Kogălniceanu, sunt cercetaţi pentru furt calificat după ce au dat iama în dormitoarele soldaţilor americani.

Parchetul Judecătoriei Constanţa (PJC) i-a deferit magistraţilor Judecătoriei, cu propunerea de arestare preventivă, pe Mihai  Lucian Guşă, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, şi pe Alexandru Raicovici, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.Purtătorul de cuvânt al PJ Constanţa, Mihai  Stanciu, informează că inculpatului Mihai Lucian Guşă, în timp ce îşi desfăşura activitatea într-un dormitor aflat în incinta Bazei Militare S.U.A. Mihail Kogălniceanu, a spart lacătul unui dulap şi a a sustras două laptop-uri mărcile „Dell” şi „Apple”.

Ulterior, inculpatul împreună cu Alexandru Raicovici, în calitate de angajaţi ai unei firme prestatoare de servicii, în timp ce îşi desfăşurau activitatea într-un alt dormitor aflat în incinta bazei militare americane, prin spargerea unui lacăt de la un dulap, au sustras două laptopuri mărcile „Dell” şi „HP”. Cazul nu a fost mediatizat de Poliţie, iar instanţa nu a făcut publică măsura luată în cazul celor doi inculpaţi.

 

Ne puteți urmări și pe Google News