SINISTRU. Și-a UCIS soția în Portugalia și a adus-o acasă, MII de kilometri, pe bancheta mașinii. Cum l-au prins polițiștii

SINISTRU. Și-a UCIS soția în Portugalia și a adus-o acasă, MII de kilometri, pe bancheta mașinii. Cum l-au prins polițiștii

Poliția și procuratura e în alteră la Caransebeș pentru anchetarea unui criminal deosebit de periculos. Bărbatul și-a ucis din gelozie soția în Portugalia, apoi a adus cadavrul în țară, pe bancheta din spate a mașinii.

Individul a ajuns în Caransebeș zilele trecute. Le-a spus rudelor și prietenilor că se pregătește să își înmormânteze soția, care a decedat. Cazul a ajuns în atenția organelor de anchetă după ce un vecin, șocat de poveste. L-a reclamat pe făptuitor. Acesta  s-a lăudat că a adus cadavrul în mașină mii de kilometri fără ca aceasta să fie în sicriu.

Mai multe echipe de poliție și criminaliști au venit vineri la domiciliul bărbatului. Aici au găsit și trupul femeii, pe care l-au dus la IML. Legiștii au stabilit că femeia  a fost omorâtă duminică, cu un cuțit, care i-a fost înfipt în spate.

Pus în fața dovezilor, bărbatul și-a recunoscut fapta.  El e cercetat acum pentru omor. Cazul a fost preluat de Poliția Transporturi. Oamenii legii au luat legătura cu omologii din Portugalia pentru a efectua o percheziție la domiciliul de acolo al familiei. ”Ancheta este în faza de început. Femeia a fost adusă în țară cu mașina. S-a făcut autopsia și a rezultat că a fost omorâta cu cuțitul. Vom continua cercetările în acest caz”, a declarat pentru resta.ro procurorul de caz, Ion Teaca, de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Caraș-Severin.

Ne puteți urmări și pe Google News