Radu Mazăre huiduit de protestatarii constănţeni. Numărătoarea paralelă, Klaus Iohannis -59,97%, Victor Ponta-40,03%

Radu Mazăre huiduit de protestatarii constănţeni. Numărătoarea paralelă, Klaus Iohannis -59,97%, Victor Ponta-40,03%

Aproape 300 de protestatariconstănţeni, de toate vârstele, revoltaţi că românii din diaspora nu îşi pot exercita dreptul de vot, deşi stau de multe ore aşteptând la coadă, au ajuns la sediul PSD din oraş, scandând lozinci anti Mazăre. Jandarmii, înarmaţi cu scuturi, au făcut cordon în faţa organizaţiei judeţene a partidului.

Protestatarii constănţeni s-au adunat, iniţial, în faţa primăriei, dar pentru că mitingul era neautorizat, au fost goniţi pe trotuarul din faţa prefecturii. Fluturând zeci de steaguri tricolore, protestarii au pornit pe străzile Constanţei oprindu-se  la sediul PSD. „Jos  Mazăre !”, sau „Jos comunismul!” şi „Mazăre, nu uita, va veni şi vremea ta!” au fost lozincile pe care le-au scandat constănţenii în faţa cordonului de jandarmi care s-a poziţionat penru a proteja sediul organizaţiei judeţene a partidului. Protestul din faţa PSD a durat doar câteva minute, nimeni nu a ieşit din sediu. Protestatarii îşi continuă marşul pe arterele principale ale oraşului, urmaţi îndeaproape de jandarmi.

Potrivit numărătorii paralele a ACL Constanţa a 22,18% din cele 522 secţii de votare din judeţul Constanţa, 59,97% dintre constănţeni au votat cu Klaus Iohannis şi 40,03% cu Victot Ponta.

 

Ne puteți urmări și pe Google News