Stoican deține un record negativ în derby-uri

Stoican deține un record negativ în derby-uri

„Steaua a arătat că este o echipă care are clasă. Au și detentă, au de toate”, a constatat cu amărăciune, Flavius Stoican, antrenorul „câinilor”, la finalul jocului de pe „Arena Națională”.

Negoiță: „Este pe drumul cel bun”

Stoican a fost liniștit de patronul Ionuț Negoiță, cel care l-a reconfirmat pe antrenor pe banca tehnică a echipei din Ștefan cel Mare.

„E drept că am pierdut, dar am avut multe momente în care am jucat fotbal. Stoican este pe drumul cel bun”, a spus finanțatorul „roș-albilor”. Statistica însă a devenit un mare dușman al antrenorului. Flavius a antrenat în patru meciuri Steaua - Dinamo și nu a reușit să câștige până acum (două înfrângeri și două egaluri). La acest capitol este unic în istoria echipei din „Groapă”!

Ne puteți urmări și pe Google News

Audiență dezastruoasă

Altfel, meciul Steaua - Dinamo, disputat în ultima rundă a Ligii I deține un record negativ legat de audiență. Transmis de Look TV, „Unicul Derby” a fost urmărit, în medie, doar de 171.000 de telespectatori. Pentru postul recepționat de abonații UPC este însă cel mai ridicat nivel din acest campionat.