TRAGEDIE. Un fost adversar pe care l-a avut România la Mondialul din SUA a murit

TRAGEDIE. Un fost adversar pe care l-a avut România la Mondialul din SUA a murit

Suedezul Klas Ingesson, fost mare jucător în naționala Suediei, a decedat, astăzi, din cauza cancerului. Mijlocașul a fost adversarul „tricolorilor” în celebra partidă de la San Francisco, disputată la Campionatul Mondial din SUA.

Klas Ingesson, fost internațional suedez, a murit, astăzi, la vârsta de 46 de ani, din cauza cancerului. De două ori a fost diagnosticat cu această boală nemiloasă și în ambele cazuri a reușit s-o învingă. Ultima reicidivă i-a fost însă fatală. Ingesson a fost internațional suedez și a jucat împotriva României în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din SUA - 1994, atunci când nordicii s-au impus la penalty-uri. A strâns 57 de selecții pentru prima reprezentativă și a punctat de 13 ori. În sezonul 1988 - 1989 al Cupei Campionilor Europeni, atunci când era legitimat la IFK Goteborg, a întâlnit Steaua, în sferturi. „Militarii” au pierdut prima manșă, în Suedia, scor 0-1, dar au câștigat la București, scor 5-1.

La nivelul echipelor de club a evoluat pentru IFK Goteborg, Mechelen, PSV Eindhoven, Sheffield Wednesday, Bari, Bologna, Marseille și Lecce.

 

Ne puteți urmări și pe Google News