Mamă, ce golănie doctorii nu mai sunt funcționari publici!

Mamă, ce golănie doctorii nu mai sunt funcționari publici!

Mă pune pe gânduri modalitatea prin care s-a ajuns la asta

 Mi se pare o golănie fără seamăn. Nu că aș avea ceva cu medicii. Dar aflu că, unii dintre ei, cei care trag  sfori prin Parlament au pus la cale și au reușit să nu mai fie funcționari publici. Adică să ia șpagă fără nici o grijă. Mă pune pe gânduri modul cum s-a ajuns la treaba asta. Așa cum mi-a luat somnul faptul că un venerabil, cum părea Viorel Hrebenciuc, își aranja legile, sau încerca pentru a scăpa de acuzațiile  care știa că i se vor aduce.

    La fel mă uluiește faptul că toți medicii care sunt în Parlament, altceva nu au produs pentru bolnavii lor și pentru sărăcia în care se zbat spitalele din România, decât să nu mai fie ei funcționari publici.

     Atâta timp cât nimeni nu i-a deranjat când pleacă în excursii de studii, plătite de mari firme de medicamente, pe care vor avea obligația să le prescrie, nimeni nu i-a deranjat cu cabinetele lor particulare și cu multe, multe altele.

Ne puteți urmări și pe Google News

     Iar ei nu au putut să producă altceva decât asta cu funcționari publici!

      Categorie în care, noi amărâții de profesori rămânem. Pentru că nu avem bani să pătrundem în Parlament și ăia care sunt, și au plecat dintre noi – dacă au fost vreodată – ne-au uitat.