„Povești românești”, la Cluj

„Povești românești”, la Cluj

SIBIU. Compania de Teatru Become vă așteaptă la spectacolul interactiv pentru copii „Povești românești”, mâine de la ora 11.00, la Centrul de Tineret din Sibiu. Personajele din poveștile românești nu mai vor să stea în țară. S-au săturat de criză, de inflație, de bugete mici... de candidații la Președinție. Așa că s-au hotărât să emigreze și să joace în alte povești, dincolo de graniță. Doar copiii sunt cei care le pot opri.

 AIUD. Astăzi și mâine se desfășoara Festivalul Internațional de foto și film ART AIUD, ediția a IX-a . În cadrul festivalului pot fi văzute „Noaptea dinainte de-a mă naște”, Expoziție personală Mauricio Silerio (Mexic), „Amintiri”- Expoziție in memoriam Avram Cristea (Alba Iulia), Expoziția studenților de la academia de artă din Budaörs (Ungaria) – secția foto, „Universuri de lumină” – Expoziția centrului de cultură „Augustin Bena” Alba Iulia, Expoziția internațională de artă fotografică ART-AIUD 2013.

CLUJ. A început cea de-a treia ediție a Salonului de Carte Bookfest Cluj-Napoca, care oferă publicului clujean ocazia să-și completeze bibliotecile cu cele mai bune cărți la cele mai bune prețuri, de la cele mai mari edituri din țară. Evenimentul are loc la Cazinoul din Parcul Central. Pe toată perioada salonului, vizitatorii vor putea admira expoziția „Cele mai frumoase cărți din România” – singurul concurs de design de carte de la noi din țară. Vor fi prezente atât volume din edițiile trecute, cât și câștigătorii și finaliștii din 2014.

Ne puteți urmări și pe Google News