Nadia Comăneci a oferit burse pentru zece tinere gimnaste

Nadia Comăneci a oferit burse pentru zece tinere gimnaste

Nadia Comăneci, fosta multiplă campioană olimpică la gimnastică, a acordat, astăzi, zece burse pe un an pentru zece sportive, care au o situaţie materială precară în familie

Alocaţiile, în valoare de 100 de euro fiecare, fac parte din programul "10 pentru gimnastică, iar fosta gimnastă de aur a României împreună cu producătorul de saltele "Dormeo" au realizat acest eveniment, pentru ca tinerele sportive şă-şi poată continua activitatea până când vor putea trece la lotul de junioare. 

"Mă bucur pentru această colaborare pe care o avem împreună, care poate însemna foarte mult pentru gimnastele mici, care nu au posibilitatea de a continua ce au început şi visează să ajungă la Jocurile Olimpice. Dacă reuşim cu fiecare produs cu care ne asociem să facem astfel de proiecte, atunci eu spun că am făcut un mare pas înainte. Sunt zece burse pentru zece fete de nota 10, dar şi pentru zece părinţi de nota 10, care au grijă ca aceste fetiţe să-şi urmeze visul", a declarat Nadia Comăneci.

Gimnastele care au primit această bursă sunt: : Ioana Stănciulescu (CS Farul Constanţa), Beatrice Butunoiu (CSS Galaţi), Ana Puiu (CSS Gimnastică Focşani), Anne Micu (CSS Nr. 2 Bucureşti), Larisa Scarlat (CSM Oneşti), Collen Tătaru (SCM Bacău), Gianina Dan (CSS nr.1 Timişoara), Alicia Moroşan, Camelia Anghel și Bianca Dorobanţu (CSA Steaua Bucureşti).

Ne puteți urmări și pe Google News