Voiculescu i-a dat temă de casă lui Daniel Constantin: PC trebuie să atingă 8 la sută.

Voiculescu i-a dat temă de casă lui Daniel Constantin: PC trebuie să atingă 8 la sută.

Dan Voiculescu a stabilit astăzi noua țintă electorală a Partidului Conservator și apoi s-a lăudat cu suspendarea lui Traian Băsescu din 2007. ”Noi am fost inițiatorii suspendării lui Traian Băsescu în 2007”, a spus Voiculescu astăzi.

„De 14 ani, Partidul Conservator este activ politic. Astăzi avem 3 miniștri pe ministere grele, unul foarte greu, Agricultura, avem un vice premier, organizații în toate județele României, suntem un partid pregătit pentru mai mult”, a spus fondatorul PC, Dan Voiculescu, prezent la congresul partidului, care are loc la Romexpo.

Acesta a completat că dacă în prezent există o luptă cu Daniel Constantin, aceasta este de fapt cu Partidul Conservator.

Daniel Constantin, actualul și, cel mai probabil, viitorul președinte al PC a promis că, la alegerile din 2016, PC va avea minimum 8%, a mai spus Dan Voiculescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Alegerile europarlamentare sunt un pas determinant, vom avea un rol, în alegerile prezidențiale vom avea un rol. Mulți români nu au înțeles actul de curaj din 2007 când l-am suspendat pe Traian Băsescu. Vreau să fie clar – noi am fost inițiatorii suspendării sale. Din păcate, românii nu au vrut să vadă. Am fi câștigat câțiva ani fără răni personale pentru cei care s-au luptat cu el”, a mai spus Dan Voiculescu.

„Avem o problemă: relația dintre liderii naționali și cei județeni. Este mare nevoie să strângem rândurile, să ne întâlnim mai des cu liderii județeni, să aflăm mai multe din probleme lor și să încercăm să îi ajutăm”, a completat acesta.