În căutare de parteneri: Reguli pentru FEMEILE SINGURE

În căutare de parteneri: Reguli pentru FEMEILE SINGURE

Ieşeau la întâlniri şi era necesar să respecte un “cod de conduită”...

Este vorba despre femei singure, în cautare de parteneri, în anii 30. Şi atunci femeile ieşeau la întâlniri şi trebuiau să respecte anumite „legi”.

Aşa cum se întâmplă şi azi, după cum notează lyla.ro. Unele “reguli” sunt învechite, dar există câteva care sunt valabile şi în prezent. Spre exemplu, pe la 1938, femeile nu aveau voie să discute cu chelnerul şi nu se puteau prezenta la întâlnire cu dresurile şifonate. „Codul de conduită” al femeilor singure aflate la întâlniri, în urmă cu 75 de ani, este însă mai „vast”.

Nu le plac

Ne puteți urmări și pe Google News

1.Nu bea prea mult, căci bărbatul se aşteaptă să îţi păstrezi demnitatea toată seara. Desi consumul de alcool poate face unele fete să para la isteţe, pe multe le face să pară prostuţe; 2. Nu vorbi despre hainele tale şi nu încerca să descrii bărbatului cum arată o rochie nouă; Flatează-ţi partenerul de întâlnire cu subiecte de discuţie care îi fac lui plăcere; 3. Nu fi sentimentalistă şi nu încerca să îl determini să spuna ceva ce nu îşi doreşte. Bărbaţilor nu le plac lacrimile, cu atât mai puţin în locuri publice; 4. Femeile neglijente nu sunt considerate atrăgătoare de domni; Nu vorbiţi în timp ce dansaţi, căci un barbat vrea să danseze atunci când te invită la dans şi trebuie să se concentreze asupra mişcărilor.

Ceva privat Lista continuă: 5. Bărbaţilor nu le plac femeile care împrumută de la ei batistele şi le murdăresc cu ruj. Machiajul este ceva privat, iar bărbatul nu trebuie să te vadă când şi cum te înfrumuseţezi; 6. Îmbracă-te în budoar pentru a păstra viu misterul; 7. Când ajunge la tine ca să te ia la întâlnire, fii gata, nu-l lăsa să aştepte. Întâmpină-l cu un zâmbet; 8. Nu te comporta prea familiar. Nu îl mângaia în public: a-ţi arăta afecţiunea prin gesturi în locuri publice este de prost gust şi, de regulă, în jenează şi umileşte pe bărbat. 8. Poata sutien daca ai nevoie. Nu trage de centura/cureaua din talie si asigura-te ca dresurile tale nu sunt sifonate