Medic de la Fundeni despre studenta Aura Ion: ”Era a patra oară când se ducea la o asemenea intervenţie”

Medic de la Fundeni despre studenta Aura Ion: ”Era a patra oară când se ducea la o asemenea intervenţie”

Aura Ion, studenta decedată în accidentul aviatic din Munții Apuseni, mai participase la prelevări de organe de trei ori. Medicii de la Fundeni spun că era o studentă valoroasă care nu rata nicio ocazie să să perfecționeze.

“Era foarte serioasă şi voia să înveţe cât mai multe. De aceea, a şi făcut parte din echipa medicală, pentru că era valoroasă. În plus, era a patra oară când se ducea la o asemenea intervenţie şi, de fiecare dată, a ajutat la bunul mers al prelevărilor de organe. Din păcate, zilele trecute, a fost ultima oară”, au spus cadre medicale de la Fundeni pentru WOWbiz.ro. Aura Ion avea 23 de ani și era studentă în anul V la Institutul Medico-Militar din București. Ea făcea practică la spitalul Fundeni și se afla în avion pentru că era voluntar în cadrul programului de transplant.

Studenta participa pentru a patra oară la o prelevare de organe. Ea se afla la bordul avionului prăbușit în Apuseni alături de alți patru medici. În urma accidentului aviatic studenta a fost găsită în stop-cardio respirator de către echipajele care au ajuns la faţa locului, avea fracturi la membre, la bazin, la coloana cervicală şi era în stop cardio-respirator, cu temperatura corpului de 18 grade, a declarat medicul şef al UPU Cluj, Adela Golea.

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • RESPECT, AURA ION! Zeci de mii de români sunt FURIOŞI pe AUTORITĂŢI
  • Accidentul aviatic din Munții Apuseni. Aura Ion nu ar fi trebuit să facă parte din echipa medicală
  • Studenta care a murit în ACCIDENTUL aviatic din Apuseni era VOLUNTARĂ în cadrul programului de transplant
  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii
  • Primele rezultate ale autopsiei. Pilotul Adrian Iovan şi studenta de la Medicină au murit de FRIG
  • ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni. Tatăl studentei care a murit: "Sunt sfâşiat de durere"