Doreşti să GĂTEŞTI bine şi RAPID? Ce te poate SALVA în bucătărie

Doreşti să GĂTEŞTI bine şi RAPID? Ce te poate SALVA în bucătărie

Specialiştii spun că Internetul este de bază atunci când cauţi o reţetă, sau când vrei idei rapide pentru gătit.

Pentru cei care nu se pot despărţi de noul iPhone sau iPad, există câteva aplicaţii care te ajută „în bucătărie”, după cum nota Foodstory.  

Poţi face liste

BigOven – este o aplicaţie recomandată de New York Times, Forbes for Women sau CNN.com. Cu ajutorul ei, ai la indemana 250.000 de reţete, pe care le poţi trimite şi prietenilor. Poţi face liste de cumpărături şi meniuri, şi o poţi descărca gratuit pentru iPhone şi android de pe site-ul BigOven.

Ne puteți urmări și pe Google News

All Recipes – are peste 45.000 de reţete testate de utilizatori. În plus, se pot alege meniuri în funcţie de bucătăria internaţională pe care o doreşti, în funcţie de dieta pe care o urmezi ( fara gluten, cu puţină sare, fără carbohidraţi), în funcţie de metoda şi timpul de preparare. Aplicaţia este disponibilă gratuit pentru iPhone şi iPad.

Jamie Oliver Recipes – aplicaţia care îl aduce pe celebrul bucătar britanic mai aproape de tine. În cele peste 300 de reţete vei gasi idei pentru mese rapide şi preparate pentru ocazii speciale. Pentru reţete mai dificile vei primi prin clipuri video sfaturile şi trucurile lui Jamie pentru a nu da greş. Aplicatia este gratuită pentru iPhone şi iPad.