Motivul pentru care NASA ascunde extraordinarele descoperiri de pe Marte. Mai multe zeităţi asiriene cioplite în piatră au fost găsite pe planeta roşie. NASA respinge aceste descoperiri

Motivul pentru care NASA ascunde extraordinarele descoperiri de pe Marte. Mai multe zeităţi asiriene cioplite în piatră au fost găsite pe planeta roşie. NASA respinge aceste descoperiri

O serie de imagini surprinse recent de vehiculul spaţial Opportunity pe Marte a aprins imaginaţia vânătorilor de OZN-uri care susţin că mai multe pietre marţiene ar fi, de fapt, părţi ale unor străvechi statui asiriene.

Legenda spune că asirienii ar fi reuşit să călătorească în spaţiu şi să lase mai multe statui reprezentând diferite zeităţi pe Marte. Recent, roverul Opportunity, aparţinând Agenţiei Spaţiale Americane, a expediat imaginile unor roci care seamănă izbitor cu Nabu, zeul înţelepciunii al Neo-Asirienilor. Imaginile au fost surprinse într-o zonă de pe Marte, care e numită “Concepcion Crater” – spaţiu ce rămâne un mister pentru savanţi din cauza aranjamentului straniu pe care-l au rocile lângă un crater.

"Feţele găsite pe Marte sunt diferite, una parcă se uită la noi, iar cealaltă e orientată spre stânga. Faţa care se uită spre noi are o mulţime de similitudini cu feţele anticilor mesopotamieni", afirmă Scott Waring, un vânător de OZN-uri.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Ceea ce putem spune, aceasta este, probabil, o piatră naturală de la marginea unui crater mic şi nu o sculptură făcută de unele culturi antice. Dar e minunat că oamenii îşi folosesc imaginaţia şi se bucură de accesul public la fiecare imagine făcută pe Marte", a declarat purtătorul de cuvânt al NASA, Guy Webster.

Explicaţiile NASA nu sunt însă de natură să liniştească imaginaţia înfierbântată a ufologilor. Aceştia sunt convinşi că Agenţia spaţială americană ascunde intenţionat adevărul.  “NASA nu vrea ca cineva să ştie adevărul, pentru că li se va cere să împărtăşească şi informaţii cu privire La tehnologia cu care le-au găsit“ , a declarat ufologul Scott C Waring.