De la CLUBBERUL AFEMEIAT la BESTIA JIHADISTĂ. Traseul lui Abdelhamid Abaaoud spre BAIA DE SÂNGE DE LA PARIS

De la CLUBBERUL AFEMEIAT la BESTIA JIHADISTĂ. Traseul lui Abdelhamid Abaaoud spre BAIA DE SÂNGE DE LA PARIS

Detalii incredibile au ieşit recent la suprafaţă despre Abdelhamid Abaaoud, cunoscut ca fiind creierul atentatelor sângeroase de la Paris.

Conform dailymail.co.uk, Abaaoud a fost bine educat de familia sa şi răsfăţat adesea. În prezent însă, cei de-un sânge cu el îşi doresc ca Abdelhamid Abaaoud să fie mort. Toamna trecută, familia sa îşi dorea ca rapoartele care indicau că fiul lor a murit ca un martir să fie adevărate.

Abaaoud a crescut Bruxelles şi a fost descris de foştii vecini ca fiind un băiat la locul lui şi care le dădea multe motive de bucurie părinţilor. Pe la 20 de ani, după ce avusese probleme cu legea şi executase şi închisoare, tânărul se înrola în ISIS şi îşi lua şi fratele cu el. Aflând de gestul lui, mama lui a intrat în depresie şi acoperită de ruşine s-a întors în Maroc. Tatăl său l-a renegat publicat cu mult timp înainte de a se afla că el a fost creierul atentatelor de la Paris.

Conform celor spuse de un prieten din copilărie, Hamid fuma cannabis şi bea alcool de câte ori avea ocazia. Când aveau nevoie de bani pentru aceste vicii, cei doi furau bani din magazine şi îşi vindeau lucrurile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a încerca să-l controleze, tatăl său l-a înscris la una dintre cele mai scumpe şcoli din Bruxelles, dar fără efect. Într-un an, viitorul jihadist a fost exmatriculat. De asemenea, Abaaoud era cunoscut pentru faptul că frecventa cele mai cunoscute baruri şi cluburi de noapte din oraş, având de altfel multe admiratoare.