Ponta pune în braţele PNL şi a preşedintelui Iohannis legea votului prin corespondenţă

Ponta pune în braţele PNL şi a preşedintelui Iohannis legea votului prin corespondenţă

Legea votului prin corespondenţă este singurul proiect din pachetul legilor electorale care nu a fost adoptat şi este încă blocat la Comisia de Cod Electoral. Mihai Voicu (PNL) a demisionat de la şefia acestei comisii. Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, că preşedintele Klaus Iohannis, împreună cu Parlamentul şi cu PNL, va rezolva problema adoptării unei legi a votului prin corespondenţă.

"Nu există o lege deocamdată. (...) Sunt convins că domnul preşedinte Iohannis, împreună cu Parlamentul şi cu cei din PNL, o va rezolva", a spus Ponta la Antena 3. 
Întrebat dacă problema adoptării legii nu va fi rezolvată şi împreună cu cei din PSD, premierul a răspuns : "Păi, cu toţi".
În privinţa implicării sale, Ponta a spus că Guvernul va asigura condiţiile ca legea care va fi adoptată să poată să se aplice.
"Noi oferim toate condiţiile din punct de vedere logistic pentru ca legea să se aplice. (...) Spre deosebire de alţi oameni politici din România, eu nu vreau să le fac pe toate. Fac doar ce pot să fac bine", a mai spus Victor Ponta.