Reacția unui mare antrenor, după un meci CRUCIAL: „Unul dintre voi m-a înjunghiat în spate”

Reacția unui mare antrenor, după un meci CRUCIAL: „Unul dintre voi m-a înjunghiat în spate”

Jose Mourinho, fost antrenor la Real Madrid, a făcut o criză după ce un jucător din vestiar a dezvăluit presei informații tactice valoroase.

Jerzy Dudek, fostul portar al echipei Real Madrid, a relatat un episod interesant, petrecut în 2010, în perioada în care „galacticii” erau pregătiți de Jose Mourinho. Înaintea unui meci cu FC Barcelona, încheiat 1-1, portughezul a vrut să-i surprindă pe catalani, urcându-l pe fundașul Pepe în linia mediană. De toată schema s-a ales praful, pentru că cineva din vestiar a deconspirat mutarea tactică, iar presa a publicat informația. La finalul jocului, Mourinho a făcut o criză în vestiar.

„Văd că relaţia voastră cu presa e destul de bună. Ştiu că trebuie să ne înţelegem cu ei, dar nu credeam că vă înţelegeţi chiar atât de bine. Am auzit că nu vreţi să facem şedinţă înaintea meciurilor, că exersăm greşit fazele fixe şi că antrenamentele tactice nu sunt suficient de bune. Îmi pornesc televizorul cu patru ore înainte de meci şi ce naiba văd? Că ziaristul spune echipa corectă. Sunt ca un general şi intru în luptă cu voi. Urma să ieşim la atac, iar unul dintre voi m-a înjunghiat în spate. Unul dintre voi mi-a înfipt un cuţit în spate înaintea unui meci crucial", a răbufnit portughezul.

Ne puteți urmări și pe Google News