LIGA I. FC Brașov - Gaz Metan Mediaș, 0-0. Concordia - Petrolul, 3-2. Se cunosc echipele RETROGRADATE, un jucător a plâns în hohote la final

LIGA I. FC Brașov - Gaz Metan Mediaș, 0-0. Concordia - Petrolul, 3-2. Se cunosc echipele RETROGRADATE, un jucător a plâns în hohote la final

FC Brașov și Gaz Metan Mediaș au încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, astăzi, în ultima etapă a Ligii I și au retrogradat în eșalonul secund.

FC Brașov și Gaz Metan Mediaș s-au anihilat reciproc, în meciul disputat, astăzi, sub Tâmpa, și au retrogradat în ețalonul secund. Partida s-a încheiat fără goluri, iar Concordia Chiajna s-a salvat după succesul obținut pe teren propriu, în fața Petrolului, scor 3-2. Pentru gazde au înscris Cristea (17), Purece (59) şi Pena (73), iar pentru prahovenii au marcat Nkoyi (11) şi Kronaveter (52).

La finalul jocului de la Brașov, Marian Constantinescu, jucătorul gazdelor, a izbucnit în plâns în timp ce acorda un interviu. „Din păcate, o să mă duc acasă și o să-i spun copilului meu că o luăm pe alt drum. Îmi doream foarte mult să rămânem în Liga 1. Nu mă interesează că am dezamăgit clubul, mă interesează doar de copilul meu. Am stat plecat 10 ani de lângă familia mea, se pare că trebuie să plec iar. Nu știu dacă voi rămâne și în divizia B, pentru că simt că mai pot juca în Liga 1”, a spus Constantinescu la Digi Sport.

Astfel, cele șase echipe retrogradate sunt: Gaz Metan, FC Brașov, „U” Cluj, Rapid, Oțelul și Ceahlăul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tot azi, Rapid a pierdut pe teren propriu meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-3, iar Universitatea Cluj a trecut acasă, de Ceahlăul, scor 2-0.