”Droguri pentru liceeni”. Traficant prins cu o adevărată avere, după o noapte de vânzări

”Droguri pentru liceeni”. Traficant prins cu o adevărată avere, după o noapte de vânzări

O mică avere au descoperit polițiștii timișoreni, marți, în pantalonii unui Traficant de droguri. Acesta vindea substanțe halucinogene de mare risc și, la prima oră a dimineții, avea deja buzunarele doldora de bani.

Amplă operațiune a polițiștilor de la Crimă Organizată Timișoara în această dimineață, pentru anihilarea unei grupări specializate în traficul de droguri de risc și mare risc. Cei de la Antidrog, împreună cu mascații din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale al Poliției Timiș și Jandarmerie au descins, în paralel, în 22 de locații.

Când polițiștii au descins la locuința unuia dintre suspecți, acesta a aruncat pe geamul locuinței o pereche de pantaloni scurți. În buzunarele acestora, polițiștii au descoperit: 7.000 de lei, 2.350 euro și 500 lire sterline. În timpul percheziției, oamenii legii au găsit și câteva zeci de grame de canabis.

Din monitorizarea efectuată în ultimele luni a reieșit faptul că membrii rețelei aprovizionau piața locală atât cu canabis, etnobotanice, dar și cu droguri de mare risc – MDMA, printre clienți aflându-se inclusiv minori. În timpul anchetei, investigatori sub acoperire au cumpărat în repetate rânduri droguri de la dealerii care aprovizionau consumatorii din zona Complexului Studențesc, dar și din zona centrală a Timișoarei.

Ne puteți urmări și pe Google News