Iată cadourile de Paște de la familia Măruță

Iată cadourile de Paște de la familia Măruță

Andra și Cătălin Măruță au pregătit din timp cadourile. Ei au mărturisit că, pentru a nu da greș, i-au tras de limbă pe cei dragi.

Andra și Cătălin Măruță spun că nu s-au gândit niciodată să facă Paștele în altă parte decât acasă. „E o sărbătoare a familiei, eu așa o văd. Ne adunăm cu toții în jurul mesei, la povești, și iese o petrecere mai faină decât dacă am fi pregătit-o cu luni de zile înainte”, a povestit Cătălin Măruță pentru EVZ. „Copiii din jurul nostru, cadourile de Iepuraș, mancarea bună, toate ne fac să ne simțim grozav! Este și motivul pentru care nu alegem să plecăm în excursii de Paște, în țări superbe, pentru că nimic nu se compară cu masa în familie”, a adăugat prezentatorul.

Atât Cătălin, cât și Andra au mărturisit că și cadourile sunt pregătite din timp. „Ne gândim cu mult înainte la asta, cum facem și înainte de Crăciun. Cadourile sunt o surpriză, nu intru în detalii, dar fiecare dintre cei dragi adunați în jurul nostru va primi ceva frumos, ceva ce-și dorește. Tragem de limbă pe toată lumea cu mult înainte de Paște, ca să ne pregătim cum trebuie”, a povestit Cătălin. Și pentru Andra alegerea cadourilor pentru oamenii care-i sunt la suflet este o activitate preferată. „Nu-mi ajung brațele și gândurile să aleg, să decid ce și cui îi dăruiesc. Am luat jucării, cărți, hăinuțe și dulciuri pentru cei mici, am luat pentru cei mari lucruri pe care știam că și le doreau. O să fie frumos!”, a promis Andra.

Ne puteți urmări și pe Google News