Câte operaţii estetice şi-a făcut la faţă Mihaela Rădulescu. Un medic i-a analizat chipul

Câte operaţii estetice şi-a făcut la faţă Mihaela Rădulescu. Un medic i-a analizat chipul

Nou venită în juriul emisiunii ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a primit nenumărate critici legate de aspectul ei artificial. Publicul s-a grăbit să scoată în evidență faptul că diva a apelat poate mai mult decât ar trebui la medicul estetician.

Deși nu a confirmat aceste intervenții, Mihaela Rădulescu pare să-şi fi modificat buzele, nasul și pomeţii.

“Din poze reiese că Mihaela Rădulescu are pomeţii injectaţi, ridicaţi, la fel şi buzele. Mai mult, se observă că are botox băgat în faţă, pentru a scapă de ridurile de la ochi şi frunte”, a explicat medicul estetician Victor Schwartz pentru wowbiz.ro.

“Într-adevăr, pare să-şi fi făcut ceva la nas şi pomeţi. În principiu operaţiile la nas întineresc, pentru că vârful nasului se lasă în timp şi ridicarea sau stabilizarea acestuia dau o notă de întinerire. Un nas mai lung e foarte bine să fie retuşat", a explicat un alt estetician. dr. Călin Doboş

Ne puteți urmări și pe Google News

"Cât despre pomeţi, s-a constatat o dezumflare a acestora odată cu trecerea timpului, practicarea sportului şi dietelor. Soluţiile de umplere sunt mai multe: fie prin injectări cu acid hialuronic, lifting special de pomeţi, implant sau injectare cu grăsime. Mihaela Rădulescu trăieşte dintr-o imagine, ea nu poate rămâne neatentă la aceste aspecte.”, a precizat  dr. Călin Doboş.