Copil accidentat de o mașină care a trecut printr-un gard și s-a oprit în zidul școlii

Copil accidentat de o mașină care a trecut printr-un gard și s-a oprit în zidul școlii

Un copil de opt ani a ajuns la spital după ce a fost accidentat de o mașină care a intrat în curtea unei școlii. Femeia aflată la volanul unui Logan a pierdut controlul mașinii și a intrat prin gardul de plăci de beton, în incinta unității de învățământ.

Accidentul s-a petrecut joi dimineața, în Timișoara, la intersecția străzilor Aprodul Movilă cu Bogdan Petriceicu Hașdeu. Un Logan de culoare vișinie a intrat prin gardul Școlii Gimnaziale nr. 19 și s-a izbit de clădirea școlii.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că gemeia care conducea mașina, în vârstă de 44de ani, nu a acordat prioritate de trecere în momentul în care a pătruns în intersecția cu strada Bogdan Petriceicu Hașdeu, astfel că  mașina ei a fost lovită de un alt autoturism, care circula regulamentar.

În urma impactului, mașina femeii a fost proiectată prin gardul de beton al Școlii Gimnaziale nr. 19 și nu s-a oprit decât în clădirea instituției.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns rapid în zonă. Medicii i-au acordat primul ajutor copilului femeii care a provocat accidentul, un băiețel de opt ani. Micuțul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. ( Sursa foto: Tion.ro)