CLUJ. Au murit intoxicați cu monoxid de carbon

CLUJ. Au murit intoxicați cu monoxid de carbon

Două persoane, soț și soție, și-au pierdut viața în cursul zilei de duminică în condiții tragice.

Pompierii de la ISU Cluj au descoperit la locul tragediei o imagine desprinsă parcă din filmele de groază. La locuința din Hășdate, județul Cluj, cei doi soți, de 60 respectiv 58 de ani, veneau la fiecare sfârșit de săptămână pentru a avea grijă de gospodărie. Vecinii susțin că locuința ar aparține unei rude apropiate a femei decedate care este plecată la muncă în Spania.

Duminică seara unul dintre vecinii a alertat autoritățile în momentul în care a observat în holul casei cadavrele celor două persoane. Omul s-a speriat foarte tare crezând în prima fază că este vorba despre o crimă. ”Am intrat în casă și imediat mi-am dat seama că nu e vorba de nicio crimă. Mirosea foarte puternic a gaz. Au murit intoxicați cu monoxid de carbon. Bieții de ei au vrut cumva să se salveze pentru că erau foarte aproape de ușa de la intrare, la câțiva centimetri, unul lângă altul”.

Autoritățile au chemat la fața locului un angajat de la E.On Gaz care după ce a efectuat măsurătorile necesare a confirmat faptul că cele două persoane au murit intoxicate cu monoxid de carbon. Polițiștii au stabilit că cele două persoane au lăsat pornit aragazul din bucătăria familie în toată noaptea de sâmbătă spre duminică iar la un moment dat flacăra s-a stins iar gazul natural a umplut locuința.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei doi soți decedați aveau trei copii.