Durere de părinte. Mama dispărută a fetiței care a murit de leucemie s-a întors la spital

Durere de părinte. Mama dispărută a fetiței care a murit de leucemie s-a întors la spital

Cinci zile au căutato polițiștii pe Lăcrămioara Dobrican, femeia de 38 de ani din Bistrița, care a dispărut de la Spitalul de Copii din Cluj Napoca, de lângă fiica ei, Maria, bolnavă de leucemie. Starea micuței a început să se agraveze săptămâna trecută, după ce a făcut septicemie.

 Vineri seara a făcut stop cardio-respirator, iar medicii au reușit să o resusciteze. Mama fetiței, însă, a suferit un șoc emoțional și a dispărut, iar de atunci n-a mai văzuto nimeni. Zeci de polițiști clujeni au căutat-o pe Lăcrămioara în pădurile Hoia și Făget de la marginea Clujului, fără niciun rezultat. În cursul zilei de duminică, ei au luat la pas albia râului Someș, după ce femeia le-a spus unor asistente medicale că se va arunca în Someș.

„Viața și lumina ochilor”

Polițiștii spuneau că se așteaptă la ce este mai rău:„Am verificat camerele video din Stația CFR Cluj și nu apare nimic. Polițiștii din Bistrița au căutat-o acasă și tot nimic”, ne-a declarat unul dintre șefii Poliției Cluj. Aseară, însă, în jurul orei 20.00, femeia s-a întors la spital și, răvășită, întreba de copil. Medicii i-au administrat calmante, iar polițiștii așteptau să se liniștească pentru a afla unde a fost.

Ne puteți urmări și pe Google News

Maria avea 12 ani și a decedat duminică seara, după ce în decembrie 2014 a fost diagnosticată cu leucemie. Bistrițenii i-au sărit în ajutor încă din primele zile de la aflarea diagnosticului. Fetele și părinții din trupa de dans Lotus, unde activa, au organizat un spectacol caritabil la care s-au strâns bani care s-o ajute pe mamă la susținerea tratamentului. Însă boala cu care a fost diagnosticată a fost necruțătoare.

Lăcrămioara era divorțată de soțul ei, care lucrează în străinătate, și o avea doar pe Maria. Pe contul de Facebook, femeia a scris un mesaj la o fotografie cu fetița ei: „Viața și lumina ochilor mei”.