Memoria EVZ. Corneliu Vadim Tudor insinuează că Ion Iliescu ar fi amestecat în scandaluri sexuale

Memoria EVZ. Corneliu Vadim Tudor insinuează că Ion Iliescu ar fi amestecat în scandaluri sexuale

În ziua de sâmbătă, 19 februarie 1994, conform articolului publicat de Adrian Halpert. În prima pagină a ziarului nostru, viața politică din România era mult mai colorată și mai veselă.

 Cel care mai târziu va fi poreclit Tribunul, îl acuză pe Ion Iliescu că ar avea el înșuși aventuri sentimentale cu subalterne. Asta pentru că Vadim nuși explică de ce Ion Iliescu, șeful lui Traian Chebeleu, trece cu vederea o bănuită aventură sexuală a acestuia cu secretara sa. Vadin scrisese un articol în ziarul său în care prezenta pe larg peripețiile nebunatice ale lui Traian Chebeleu cu o femeie frumoasă, petrecute chiar în perimetrul Palatului Cotroceni. Vadim se miră că Ion Iliescu nu are nici o reacție și pune această tăcere pe seama aventurilor pe care acesta lear fi avut cu diverse femei, pe vremea când îndeplinea funcții de răspundere, în aparatul de partid și de stat, pe la Timișoara sau Iași.

INFO

Traian Chebeleu a fost doar doi ani consilier prezidențial. Ulterior a ocupat multe funcții importante, fiind uneori un personaj politic controversat.

Ne puteți urmări și pe Google News

CV

Adrian Halpert a condus, după ce a lucrat la Evz, importante ziare și trusturi de presă. În prezent este acționar la reportervirtual.

INFO

Ion Iliescu nu a fost atins de acuzațiile lui Cornelui Vadim Tudor, cum nimic nu l-a atins până în prezent, fie că este vorba despre morții din decembrie 1989 sau de mineriade.

INFO

Corneliu Vadim Tudor se află în plină carieră politică și se vaită că nu are bani.