Incredibil! Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au REDUS cu DOI ani pedeapsa unui PEDOFIL GERMAN

Incredibil! Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au REDUS cu DOI ani pedeapsa unui PEDOFIL GERMAN

Magistrații de la Curtea de Apel Cluj care au judecat dosarul pedofilului german WENDT MAYCO NORBERT i-au redus acestuia pedeapsa cu doi ani față de condamnarea inițială pe care o primise de la Tribunalul Sălaj.

În vara acestui an, magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins contestaţia DIICOT împotriva deciziei instanţei din Sălaj de nu înlocui măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv privitoare la cetățeanul german Wendt Mayco Norbert. El este judecat sub acuzaţiile de act sexual cu un minor şi pornografie infantilă, în acelaşi dosar fiind trimis în judecată şi cumnatul victimei, Augustin Rostaş, învinuit de trafic de minori.

Dosarul de pedofilie al lui Wendt Mayco Norbert se află la cea de-a treia judecare, după ce Curtea de Apel Cluj a invocat o eroare de procedură a instanţei din Sălaj. La prima judecare, neamţul a primit şase ani de închisoare, iar la rejudecare a fost condamnat la şapte ani de detenţie. Bărbatul a intrat în vizorul anchetatorilor în martie 2014, după ce ar fi întreţinut, în repetate rânduri, acte sexuale cu un copil din Şimleu, în schimbul unor sume cuprinse între 100 şi 1.000 de lei pe care le oferea surorii şi cumnatului minorului, titrează gazetadecluj

"Admite apelurile declarate de inculpaţii W.M.N., R.A. şi R.R.V. împotriva sentinţei penale nr. 143 din data de 10 octombrie 2016 a Tribunalului Sălaj pe care o desfiinţează în parte în latură penală şi, pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite: Reduce pedeapsa aplicată inculpatului W.M.N., cetăţean german, pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 alin. 1,2 Cod penal cu aplic. art. 35 alin.1 Cod penal şi art. 5 Cod penal de la 6 ani închisoare la 4 ani şi 6 luni închisoare(...)"

Ne puteți urmări și pe Google News