Liviu DRAGNEA l-a invocat pe DUMNEZEU, la ieşirea de la urne

Liviu DRAGNEA l-a invocat pe DUMNEZEU, la ieşirea de la urne

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la ieșirea de la urne, că a votat pentru "o guvernare competentă și responsabilă", adăugând la final şi un “Doamne ajute” în speranţa că Divinitatea va fi astăzi de partea partidului pe care-l reprezintă.

"Azi am votat pentru creșterea economică, pentru locuri de muncă, pentru mai mulți bani în buzunarele românilor", a afirmat Dragnea, după ce a votat în jurul orei ora 9,30 la Turnu Măgurele, la secția de la Școala Generală "Mircea cel Bătrân".

Liderul PSD a arătat că a mai votat "pentru o guvernare competentă și responsabilă" care să poată face toate dezideratele enunțate el "începând de mâine". De asemenea, Dragnea a mai spus că speră ca românii să vină duminică în număr cât mai mare la urne și să arate că pot face diferența "între realitate și vorbe, între manipulare și adevăr."

Redăm integral mai jos declaraţia preşedintelui PSD:

Ne puteți urmări și pe Google News

“Astăzi am votat pentru creşterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulţi bani în buzunarele românilor, pentru pensii şi salarii mai mari! Pentru a îmbunătăţi rapid situaţia din sănătate şi educaţie şi pentru a reda demnitatea medicilor şi profesorilor! Pentru taxe şi impozite mai mici şi pentru a îi sprijini pe oamenii de afaceri! Pentru ca tinerii din #România să aibă locuri de muncă bine plătite, să îşi poată cumpăra o casă şi să ajungă rapid în #clasademijloc! Pentru un program de readucere la viaţă a satului românesc şi pentru a ne hrăni din roadele pământului nostru şi nu din importuri de proastă calitate! Vreau, de asemenea, ca românii să se simtă acasă în ţara lor, iar România să fie o casă bună pentru toţi, nu doar pentru o parte dintre ei. Am votat pentru o guvernare competentă şi responsabilă care poate face toate aceste lucruri începând de mâine. Nu peste ani, ci de mâine. Sper ca românii să vină astăzi la #vot şi să facă diferenţa dintre realitate şi vorbe, între manipulare şi adevăr. Ei decid dacă mai au timp să aștepte sau vor ca aceste lucruri să se împlinească începând de mâine. Doamne ajută!”

Născut în 28 octombrie 1962 în comuna Gratia, judeţul Teleorman, liderul PSD a fost condamnat definitiv, anul acesta, în luna aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

În acest caz, DNA a început urmărirea penală împotriva lui Liviu Dragnea în 6 septembrie 2012, acuzaţiile fiind următoarele: folosirea influenţei sau a autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite; asociere pentru săvârşirea de infracţiuni; instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de către membrii biroului electoral al secţiei de votare ori de către alte persoane; instigare la promisiunea, oferirea sau darea de bani ori alte foloase pentru a determina alegătorul să voteze.

Pe 9 decembrie, magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus începerea judecării pe fond în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman. Instanţa supremă a respins contestaţiile depuse de Liviu Dragnea şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana, după ce în luna octombrie un alt complet de judecată le-a respins toate cererile şi excepţiile formulate în acest dosar. Judecătorii au stabilit atunci că probele şi actele de urmărire penală efectuate de procurorii DNA au fost administrate legal, astfel încât se poate începe judecarea pe fond a dosarului. Decizia este definitivă.